Umetnost zavođenja – kako da raspalite stare strasti?

Vitka linija, ravan stomak, zavodljiv pogled, kratka suknja, čipkast donji veš ili sve ovo zajedno – šta je ono što ženu čini privlačnom muškarcu? Zavesti stranca ili nekoga ko vam se dopada ume biti prava avantura i igra sa ove strane, ali osvajati sopstvenog muškarca, mladića sa kojim ste u dugoj vezi ili supruga nakon desete godišnjice braka, e to je već pravi izazov!

Iako bi trebalo da brak i duga veza oslikavaju jedan čvrst odnos pun obostrane ljubavi i poverenja, činjenica je da većini parova u nekom trenutku nedostaje onaj početni talas strasti i zaljubljenosti koji nas poklopi pri prvom poljupcu, izlasku ili pak prvom zajedničkom putovanju. Mnogi odustaju od ideje da je moguće povratiti tu vatru. Jednom kada se upadne u tu zamku, lako se upada i u sve druge, pa tako neretko čujemo da žena prebacuje muškarcu taj nedostatak ljubavne strasti, kao i da muškarac za isto okrivljuje ženu.

Bez namere da bilo koga uvredimo, pišemo tekst za žene, jer iako svaka žena sanja o tome da bude osvojena, jednako moćno i slatko iskustvo je i kada sama osvaja. Predlažemo vam nekoliko ideja za ovu zavodljivu igru.

Donji veš koji raspiruje maštu

Dobra strana priče o donjem vešu, pored one da ćete ga naterati da izgubi razum, jeste u kupovini. Posmatrajte to kao kupovinu moćnog oružja koje – pošto za vas osvoji bitku – i dalje ostaje vaše.

Ima nečeg uzbudljivog u samom odabiru brushaltera i gaćica za posebnu noć koju pripremate sebi i svom muškarcu. Neke dame vole crveno, neke veruju u neodoljivu moć crnog veša, dok se mnoge odlučuju za devičansko belo ili čipku. Bez obzira na to kom tipu pripadate, odlučite se za prodavnice kvalitetnog veša, kao što je prodavnica Extreme Intimo, i započnite svoju malu avanturu.

Nije važno hoćete li obilaziti tržne centre ili se odlučiti za kupovinu onlajn, razgledajte i kupujte na način koji vam najviše prija, i ono najvažnije – zabavite se. Šta god da izaberete i obučete, iznenadićete ga i zapanjiti, ne sumnjajte u to!

Romantičan ambijent kao nagoveštaj

Sasvim je izvesno da kao bračni par imate svoju rutinu, tako da će svaka, pa i mala promena u vašem zajedničkom stanu učiniti da vaš partner zastane na trenutak, a onda prihvati vašu igru. Ne mora to da bud ništa veliko i zahtevno za odraditi. Za početak, prigušena svetla čine čuda.

A ukoliko vaš muškarac nije ljubitelj romantike i sveća, ne mari! Romantika nije samo pečena šnicla i vino pod svećama. Šta je to što on voli? Setite se nekog od vaših prvih izlazaka – da li više voli picu ili hotdog? Napravite večeru u stilu zajedničkih studentskih dana, umesto stola izaberite pod i neko udobno ćebe za trpezu, pustite vašu pesmu da se vrti, i tek onako slučajno, dok se naginjete da mu pružite pribor za jelo dajte mu mali nagoveštaj da ispod bluze nosite novi brushalter. Neće odoleti!

Jedina mana ovog „pristupa“ jeste što možete ostati gladni, jer u 90 odsto slučajeva zbog ljubavnog zanosa preskačete večeru.

Priredite mu iznenađenje

Sat koji već dugo gleda na Internetu, džemper koji mu savršeno pristaje, knjiga koju želi da pročita ili film koji bi voleo da pogleda, izaberite nešto o čemu mašta i iznenadite ga poklonom ili izlaskom. Možda već izvesno vreme razgovarate o odlasku na koncert omiljene grupe ili čekate premijeru svetskog filmskog hita – pojavite se sa kupljenim kartama na kraju napornog dana ili započnite zajednički dan doručkom i ovim gestom.

Odvedite ga u bioskop, pozorište, na omiljenu plažu ili planinu. Jedan zavodljiv pogled i par sentimentalnih reči na koje je „pao“ na početku vaše veze i to je to – vatra koja je tinjala sigurno se rasplamsava!

Zaintrigirajte ga nekom igrom

Bez obzira na to koliko dugo ste zajedno, sigurno postoji neki zamišljeni scenario ili igra uloga koja je vašem partneru privlačna i uzbudljiva, a još je niste isprobali. Možda je nekad napomenuo kako voli konobarice ili vas zamišlja kao strankinju koju je slučajno sreo u noćnom klubu.

Prisetite se šta je to od čega mu vri krv u venama i zaigrajte tu rolu. Kecelja sobarice ili konobarice, uniforma medicinske sestre, obucite se i sačekajte ga u spavaćoj sobi. Čak i ako vam na trenutak bude smešno, smeh će vrlo brzo zameniti želja i igre mogu da počnu.

Mnogi muškarci maštaju o privlačnoj strankinji koja ih zavodi, i koju zavode, u noćnom klubu ili nekom baru. Iako zvuči kao nemoguće, godine zajedničkog života ne moraju biti prepreka da realizujete ovaj scenario u praksi. Dovoljno je da u toku izlaska odete do toaleta i vratite se kao neko drugi. Verujte, onog trenutka kad zaustite: „Izvini, da li se mi poznajemo?“ – nešto će zaigrati u njemu i daće vam željeni odgovor: „Ne, ali možemo da se upoznamo.“

Biće to divno upoznavanje!

Ne sumnjajte u sebe

Mnoge pripadnice ženskog pola se ne usuđuju da započnu ovu zavodljivu igru, jer sumnjaju u svoju lepotu i privlačnost. Možda vaša nesigurnost dolazi iz viška kilograma, preostalih od poslednje trudnoće, ili pak nemate dovoljno vremena za vežbanje i brigu o sebi. Ali to sve nisu dovoljno dobri razlozi da nezadovoljstvo sobom svakodnevno podgrevate i održavate.

Umesto toga, uvedite u svoju svakodnevnu rutinu fizičku aktivnost, pravite zdrave obroke sa manje šećera i sa puno ljubavi prema sebi. Jedna stvar je sigurna, sve te nesavršenosti koje vi vidite, vašem muškarcu najverovatnije promiču. On i dalje vidi ženu u koju se zaljubio, samo treba da mu je pokažete. Ne izbegavajte vatrene igre zavođenja zbog lošeg samopouzdanja. Naprotiv, ništa bolje ne podiže samopouzdanje od osvajanja i (zajedničke) pobede i uživanja.

Još nekoliko saveta na kraju

Ne treba vam ni mnogo para, a ni vremena da povratite ljubavnu vatru s početka vaše veze. Dovoljno je da poželite da osetite tu strast i da se poslužite sa par trikova, kao što je zavodljiv donji veš ili prigušeno svetlo.

Možda ćete zbuniti partnera, možda ne prihvati odmah izazov koji mu nudite, ali ne dajte da vas to pokoleba. Umetnost zavođenja je prefinjena, laka i intrigantna, zabaviće vas i držati dugo u tom romantičnom i ljubavnom raspoloženju. Ne treba ni da govorimo o tome kako nećete skidati osmeh sa lica. Ne čekajte godišnjicu, rođendan ili neku drugu posebnu priliku, zavedite svog muškarca odmah! Lep osmeh, parfem i donji veš su dovoljni da svaki dan bude posebna prilika za ljubav.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *