Napravite od nakita amajlije za uspeh, ljubav, zdravlje i seksualnu moć

Mnogi nose amajlije jer veruju da ih one čuvaju, da im prizivaju dobru sreću, da im donose zdravlje i ljubav. Uvek je dobro verovati u dobre stvari, bez obzira da li nosite amajlije ili ne. Međutm, ukoliko već birate da nosite nešto, onda treba znati i značenje određenih simbola. Pojedinci i vole da znaju i vrlo ih interesuje šta predstavalju određeni simboli. Na taj način veruju da ih te određene amajlije i simboli štite i prizivaju sve ono što oni zapravo i znače.

Slon predstavlja moć i novac

Opšte poznato je da slon priziva te neočekivane i očekivane prilive novca u vaš život. Međutim privezak slona donosi i moć, kao i određenu vrstu uspeha. Na vama je da odlučite na kojem delu nakita žalite da imate slona. Sigurno jedan od interesantnijih predloga može biti i taj da privezak slona nosite oko vrata. Ove privske možete naći u sklopu repromaterijala za nakit, ali vrlo lako možete napraviti i siluete od drveta ili nekih drugih predmeta ukoliko ste vešti. Na narukvici možete nanizati i do nekoliko privezaka slonova, kako biste prizvali veću sreću u pogledu novca i moći.

Ribe predstavljaju uspeh

Kada vam neko „vidi“ ribu u šolji to uglavnom znači neku brigu, međutim riba i nije tako loš simbol u životu zato što se ona povezuje sa karijernim uspehom. Koristeći priveske koji imaju na sebi isrctanu ribu ili su u obliku ribe, prizivaćete poslovne uspehe u svoj život. S toga, mi vam preporučujemo da ovakve vrste privezaka pravite razmišljajući o tome da ih nosite isključivo na posao. Da li će to opet biti privezak na lančiću, minđuše, deo narukvice, prsten ili slično na vama je da odlučite. Oblike ribe takođe možete naći pretražujući repromaterijal za nakit.

Patke se vezuju za ljubavni život

Verovatno ste retko gde videli da neko na svom lančiću nosi patku. Međutim, kada čujete koliko je simbol patke važan i sami ćete poželeti da već sutra imate u svojoj blizini ovaj oblik. Patka je simbol ljubavi, one najlepše i najnežnije ljubavi. Kada se jedna takva figurica patke useli u vaš dom ili postane deo vašeg nakita, to znači da će se dogoditi neke promene, bar onima koji čvrsto veruju u to. Vrlo diskretni oblici patke na narukvicama mogu veoma lepo da izgledaju. Kao što ćete u repromaterijalu za nakit naći oblike slona i ribe, tako ćete naći i oblik patke. U ovom slučaju, stručnjaci za ove stvari preporučuju da uvek treba nositi dve patke, a i sami možete zaključiti zašto je to tako.

Žir simbolizuje seksusalnu moć

Ovo verovatno do sada niste čuli, ali zapravo se smatra da amajlija žira simbolizuje, odnosno utiče na poboljšanje seksualne moći. Žir takođe simbolizuje i mladost koja traje duže. Žir kao simbol možete nositi na privescima i minđušama. S obzirom da je sigurno jedan od repromaterijala za nakit i privezak žira, ne morate da brinete gde ćete ga naći. Sigurno je da ćete ga naći u radnjama gde se prodaje repromaterijal za nakit, pa je onda potrebno samo da omislite gde želite da ga nosite.

Kornjača simbolizuje dug život i zdravlje

Dobro je poznato i to da kornjača simbolizuje dug život. Na svakom koraku možete je videti na nekom privesku, minđuši ili narukvici. Pored toga što simbolizuje dugovečnost, kornjača bi trebalo da utiče i na vaše zdravlje. Kornjače vrlo lepo izgledaju kao privesci.

One comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *