Kako treba da izgleda nakit za mladu

Pored brojih stvari na koje mlada treba da misli tokom organizacije venčanja, još jedna stvar se nameće kao veoma važna, a to je nakit. Mladenci imaju brojne obaveze oko organizovanja svadbe, ali mlada ima nešto više sitnica i zadataka kojih je mladoženja pošteđen. Tu su šminka, frizura, nakit… 

Mladi je naravno najvažnije da prvo izabere prikladnu venčanicu. Onu koja će njoj da pristaje, u kojoj će se osećati nestvarno, posebno i najlepše na svetu. Sledeći korak je izbor šmnike i frizure. Onda na red dolaze naravno i cipele, koje pored dobrog izgleda moraju da budu udobne. I, na kraju, dolazimo do jednog detalja koji je vrlo, vrlo važan, a to je nakit.

Nakit za venčanje je poseban, zato što on i te kako može da doprinese celokupnom utisku. Kako je mlada verovatno već dobila verenički prsten, a zajedno sa mladoženjom su izabrali i burme, izbor nakita se najčešće svodi na izbor minđuša, ogrlice i narukvice.

U ovom tekstu odgovorićemo na nekoliko ključnih pitanja kada je nakit za mladu u fokusu.

Kakva treba da bude ogrlica za mladu?

Nakit za mlade treba da bude specifičan. Ogrlica za svadbu je i te kako poželjna. Ogrlica može da bude upečatljiva, a može da bude i neprimetna, simbolična i neutralna. To naravno zavisi od venčanice. Ukoliko je venčanica klasična i jednostavna, ukoliko venčanica nema mnogo nekih detalja, onda bi bilo dobro da ogrlicom slobodno malo razbijete tu nit. Slobodno to može da bude ogrlica koja će možda i prva upadati u oči. To će činiti posebnom mladu na toj svadbi. Mnogi su videli mnogo sličnih venčanica, međutim, detalji poput nakita za mlade čine tu razliku i ovom slučaju imate priliku da jednom efektnom ogrlicom za svadbu napravite pravi bum, odnosno sa napravite razliku koja će oduševiti sve prisutne.

Da li je potrebna narukvica?

Narukvice za svadbu su takođe jako poželjne. Ukoliko se opredelite za neku efektniju narukvicu, onda možda i ne morate ogrlicu da nosite. Međutim, dobra je i ideja kombinovati ogrlicu i narukvicu, ali samo ako ste vi u tom fazonu. Dakle, zlatna narukvica može da bude detalj koji će biti sasvim dovoljan. Birajte belo zlato pre nego žuto zlato kada je narukvica u pitanju i birajte obavezno veće zlatne narukvice za svadbu. To je ono što će učiniti i da se vi osećate posebnom na vaš dan.

Velike ili male minđuše?

Minđuše za mlade treba da budu specifične u svakom smislu. I ovde se naravno govori o minđušama od belog zlata, koje mogu da budu i te kako efektne. Ako vam je kosa podignuta i ako će te minđuše baš doći do izražaja, onda one moraju da budu pažljivo izabrane. Dakle, nije jednostavno izabrati nakit za mlade, odnosno minđuše za mlade u ovom slučaju. Savetujemo da ne birate velike minđuše za svadbu, već gledajte da to budu manje minđuše od belog zlata. Uvek možete izabrati i biserne minđuše sa kojim sigurno nećete pogrešiti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *