Idealne odevne kombinacije za doček Nove godine 2019

Većina ljudi želi da dočeka Novu godinu, onako kako dolikuje: u restoranu, sa čašom dobrog vina i u dobroj odevnoj kombinaciji. Naravno nije svakome ovo cilj, ali neke nove godine nije loše ni ovako dočekati. Zatim, možemo nove godine dočekivati i na moru, uz neko lagano jelo, opet uz vino, ali opet ćemo razmišljati o tome šta ćemo da obučemo. Dakle, pored mesta gde idete i pored društva koje birate, jako je važno da odaberete i ono šta ćete obući. Svi naravno imamo različit ukus i u tome je čar. Međutim, mi imamo nekoliko predloga kako da zaista izgledate mnogo dobro na dočeku Nove godine i kako da svi gledaju u vas.


Haljina – Bade Mantil

I u toku leta su bile jako popularne haljine u stilu bade mantila. Ove haljine su vrlo senzualne i vrlo specifične, da jednostavno ne možete nikoga ostaviti ravnodušnim kada ih probate. Ove haljine na gotovo svim osobama izgledaju savršeno, samo je važno da odaberete dobru boju. Ove haljine i na vama mogu da deluju urbano i senzacionalno bilo gde da je doček Nove Godine. Dakle, ove haljine ne morate da nosite samo na dočeku Nove godine koji se održava na nekom eksluzivnom mestu, ona je pogodna i za doček Nove godine na trgu ili kod kuće.

Ove haljine postoje u raznim bojama, a možda bi najbolje bilo da ih sašijete, jer ćete na taj način sami moći da odredite boju koja vam najbolje stoji, moći ćete da odredite dužinu, otvorenost bade mantila,odnosno haljine u stilu bade mantila. Savetujemo vam da birate svilene materijale, koji će upravo istaći tu vašu senzualnost. Takođe, na vama je da odredite da li želite da to bude haljina koja ima rukave ili će to biti haljina bez rukava. Ove bade mantil haljine mogu da budu i duge, čak do čukljeva, što će im dati jednu posebnu dozu elegancije, pa njih možete nositi u ekskluzivnim restoranima. Jednostavnost ove haljine je nešto što je čini posebno i zbog čega će sve oči biti uprte u vas. Jednostavna je, a opet neverovatno glamurozna.

Šljokičasti šorc i majca za doček Nove godine 2019

Malo opuštenija varijanta, ali opet tako nedovoljivo dobra jeste šrots u kombinaciji sa nekom majicom. I dok je prethodnih godina važilo pravilo da je šorts taj koji se uglavnom nosi kada je neka opštenija varijanta u pitanju, poslednjih dve do tri godine elegantni šortsevi i te kako dominiraju. Samo u ovom slučaju zaista morate da odaberete šorts koji vam mnogo dobro stoji i koji ističe sve vaše najbolje kvalitete. Mi vam predlažemo za doček Nove godine šljokičasti šorts, koji će učiniti da izgledate neverovatno lepo i elegatno u isto vreme, ali ne i prenatrpano.

Uske svečane haljine uvek dobitna kombinacija

Klasične uske haljine su uvek bile ono što je krasilo svaku lepu devojku. Potenciranje na kiču, specifičnim detaljima, može samo da privuče pažnju na način na koji vi verovatno ne želite. Zato birajte one stvari koje su uvek aktuelene. U ovom slučaju to su definitivno uske haljine do listova, u jednoj boji, koji čine žensku figuru još boljom i privlačnijom. Istaknite sve ono dobro što imate i na taj način privucite pažnju na dočeku Nove godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *