Birajte garderobu prema vremenskoj prognozi, a ne prema datumu u kalendaru

Ormani su puni, ne zna se više šta u njima ima, ali žene nikad nemaju šta da obuku za neki izlazak, posao, odlazak u šetnju. Uvek se pitaju da li se te stvari nose i ove jeseni i zime, da li su boje moderne, kako iskombinovati više kombinacija boja. Kako razumeti žene, kad ne mogu ni one same sebe.


Vremenska prognoza za zimu 2018

Drage dame kako bi se na vreme spremile za zimu potrebno je da ponekad pogledate i vremensku prognozu. Dugoročna vremenska prognoza pružiće vam informacije za duži vremenski period. Meteorolozi predviđaju da će ova zima biti blaga, sa višim temperaturama u odnosu na prethodnu.Takođe vremenska prognoza nagoveštava da će hladniji talas uslediti tek u drugoj polovini januara. A do tada decembar bi trebao da bude blaži i prosečno vlažan.

Srednja minimalna temperatura vazduha biće ispod višegodišnjeg proseka, znači za o,6 stepeni niža u odnosu na prosek. Srednja januarska minimalna temperatura vazduha kretaće se od -1, 4 stepena, dok će srednja maksimalna temperatura vazduha biti u granicama višegodišnjeg proseka. Što se tiče februara vremenska prognoza kaže da će biti topao mesec, odnosno sve vrednosti biće više od prosečne nego prošle godine.

Kraljica zime

Svaka dama želi da bude što lepše i skladnije obučena za mesece koji dolaze. Prema vremenskoj prognozi vidi se da za razliku od prošle zime vreme će biti toplije, tako da nam i možda neće biti neophodne baš bunde. Ali nekako se uvek ugledamo na dame Pariza koje uvek izgledaju neprkosnoveno. Noseći novu kolekciju koja je spremljena naravno samo za vas, osećaćete se moćno i ženstveno. Dve boje koje će preferirati ove jeseni i zime su posebna nijansa teget boje i puder bež boja koje zbog svojih neutralnosti pristaju svakoj osobi ženskog pola bez obzira na boju kose i ten kože. Što se tiče suknji ove jeseni i zime preovlađivaće duge suknje ili haljine sa zatvorenim ili čamcem izrezom.

Takođe će u modi i biti sakoi strogih linija, plisirane suknje, mantili širokih rukava, trodelni kompleti. Dominiraće i jakne sa zvonastim rukavima i uske pantalone. Noseći ove kombinacije ostavićete ukus poslovne žene sa velikom dozom zavodljivosti.

Kaputići su uvek u modi

Sigurno se pitate, šta da radite sa kaputima? Da li čuvati stare ili kupovati nove? Generalno za kaput je potrebno izdvojiti i više novca nego za bilo koji drugi komad odeće. Ukoliko vam je kaput klasičnog kroja onda da vas obradujemo, jer će se i ove zime nositi klasični modeli i još ako vam je crne boje onda nemate razloga da brinete. Crna boja kaputa dominira i ove godine. Naravno najbolji kaputi su mešavina vune i tvida.

Takođe pored crne boje može da parira i teget boja, jer je jedan modni kritičar izjavio da ove dve boje imaju iste kvalitete. Takođe od ukrasa na kaputima dominiraju pojasevi, krzno ili dugmad u boji zlata. Od modela u zavisnosti ko šta voli to je klasičan stil, ravan, vojnički, ili sa druge strane strukturirani. Uz sve ove kombinacije ne zaboravite torbicu. I ove godine dominiraju torbice od krzna. Da li ćete kupovati prirodno ili veštačko krzno to zavisi od vas.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *