Tri razloga zašto da svoje grudi povećate u toku zime

Ako ste doneli odluku da želite povećanje grudi, onda treba da budete upoznati sa određenim preduslovima, odnosno dobrom praksom, kako bi sve ispalo kako treba. Verovatno ste i razgovarali sa vašim hirurgom o tome i verovatno vas je on donekle i pripremio na taj korak. Nije svejedno u koje vreme radite povećanje grudi.

Postoji više razloga za to, a trebalo bi da ih poslušate, jer ćete na taj način samo sebi olakšati celokupan proces. Najčešće se savetuje da se povećanje grudi radi u toku zimskog perioda. Razlozi za to su sledeći:

Vreme oporavka traje nekoliko meseci

Onog trenutka kada povećate grudi, one neće biti idealne odmah. Zavisno koju metodu povećanja grudi radite, jednostavno trebaće vremena da one budu onakve kakve ste baš vi želeli.

Znači, kada uradite povećanje grudi, uglavnom su vaše grudi prilično natečene i biće potreban određeni period kako bi one splasle. Sa druge strane, neće samo vaše grudi biti otečene, može se dogoditi da nakon operacije i vaše celo telo bude malo natečeno. Sada je verovatno prilično jasno zašto se preporučuje da se povećanje grudi radi u toku zime.

U toku zime, nakon povećanja grudi, vi možete na neki način sakriti to što ste otečeni. Do leta će taman proći određeni potreban period i onda ćete sa ponosom moći da obučete i nešto što će na pravi način istaći vaše grudi.

Lakše sakrivanje modrica, oteklina

U toku zime lakše ćete sakriti sve one modrice i otekline koje su nastale kao posledica operacije. S obzirom da ćete nositi i određene steznike i slično, lakše ćete u toku zime prekriti sve to, nego u toku leta. Na taj način većina možda i neće primetiti da ste radili povećanje grudi. Naime, određene žene ne žele da se zna da su uradile povećanje grudi, a u toku zimskog perioda će na mnogo lakši način uspeti da to sakriju od očiju javnosti.

Takođe, vama će biti prijatnije ukoliko ne morate da brinete da li će se to mnogo primećivati i nećete imati problem da izađete napolje, jer ste prilično obučeni. U toku leta to će biti malo nezgodno, jer zbog previsokih temperatura nećete moći mnogo stvari na sebe da stavite i to može biti izuzetan problem.

Nakon operacije ne smete da se izlažete suncu

Najmanje mora da prođe 14 dana nakon operacije povećanja grudi i izlaganja suncu. Ipak, stručnjaci svetuju da to treba da bude i duže. Kao što je slučaj i sa svim drugim ožiljcima, tako je i sa ožiljcima koji nastaju nakon operacije povećanja grudi. Jednostavno, pogrešno je ukoliko ih izlažete suncu i ukoliko nisu zaštićene.

Takođe, vi konačni oblik grudi dobijate nakon dva meseca, tako da je malo verovatno da ćete želeti da na plažama pokazujete grudi, koje još uvek nisu ono što vi želite. I sami znate koliko sunčevi zraci u toku leta mogu biti opasni bez obzira na to da li ste radili operaciju ili ne. Zato bi trebalo da budete maksimalno suzdržani od sunca, visokih temperatura, bar dok ne prođe period oporavaka. Ovih saveta se morate pridržavati, jer svakako da želite da se ponosite lepotom svoga tela.

Zato je zima i najpopularnije godišnje doba kada se uradi najveći broj okvakvih tipova operacija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *