Trajno sam se rešila dlaka i pritom uštedela 

Sumirajte samo koliko ste novca, energije i vremena izgubile dok ste se rešile neželjenih dlačica, da biste se na kraju opredelile za tretman koji zaista ide u korist svih žena ovog sveta, a to je laserska epilacija. 

Više ne morate brinuti i žuriti sa pripremama pred neki vama važan događaj, jer kad imate glatku kožu, slobodno možete obući haljinu koju god poželite. Mnoge dame ističu sjajna iskustva nakon ovog tretmana, koji zajedno sa pripremom uopšte nije komplikovan, ni neprijatan, što su dodatna 2 razloga zašto dame biraju ovaj način da se reše neželjenih dlačica.  

Ukoliko spadate u grupu onih žena, kojima je dosadilo korišćenje voska, brijanje, korišćenje raznih epilatora, onda je laserska epilacija rešenje za vas. Iako je cena tretmana viša u odnosu na iznose proizvoda, koje ste koristile da bi vam koža bila glatka, bićete pozitivno iznenađeni kada vidite dugoročne efekte laserske epilacije. 

Šta je epilacija i po čemu je toliko inovativna?

Ako želite da znate pouzdane informacije o laserskoj epilaciji, kako izgleda priprema, koliko dugo traje i kako se odvija, saznajte u nastavku. Ukoliko dosad niste imale priliku da iskusite ovaj tretman, postoji mogućnost da imate određenih predrasuda i potrebno vam je da čujete šta drugi kažu o istom. Mišljenja mnogih zadovoljnih žena i devojaka slažu se po pitanju toga da je ovo njihov pravi izbor kada je u pitanju eliminisanje dlaka. Ali da biste i vi imali ovakva pozitivna iskustva, veoma je važno da odaberete provereno dobar kozmetički salon, gde će laserska epilacija biti urađena sigurno i bezbolno. 

Prilikom tretmana, laserski snop se apsorbuje u folikulu dlačica, gde se pretvara u toplotu, koja odstranjuje koren dlaka. Inače, cena tretmana će zavisiti od regije koja se tretira, gustine i debljine dlaka. 

Spomenućemo da je laserska epilacija sigurna, jedino kada se vrši u proverenim kozmetičkim salonima, koji imaju savremeni kvalitetni laser, za koji je globalno potvrđen da je najbolji aparat za epilaciju.

Kako deluje najbolji laserski aparat na celom svetu?

On vas trajno rešava dlačica. Iskustva zadovoljnih žena ovim tretmanom, potvrdila su da tretirane regije ostaju glatke, zbog toga što laser utiče na različite dužine dlaka, i onemogućava rast tamnih, svetlih, tankih i debelih, odnosno, svih vrsta dlačica. 

  • U pitanju je bezbolan i komforan tretman, koji je potpuno bezbedan po kožu i opšte zdravlje osobe (ovaj laser koristi specijalnu sondu, kojom se hladi koža, i time sprečava osećaj toplote, bola i peckanja)
  • Može se raditi i na osunčanoj koži, te je tako pogodan tretman i tokom leta
  • Podjednako daje efikasne rezultate na različitim delovima kože (nausnice, ruke, pazuh, noge, grudi, leđa, stomak, prepone)
  • Priprema pred tretman je laka i jednostavna 
  • Efikasna i brza epilacija (tretman traje od 15-60 minuta, zavisno od regije koja se tretira)

Kako izgleda priprema za epilaciju?

Pošto smo vam preneli najvažnije informacije koje treba da znate o najboljem laseru, ostaje još da vam otkrijemo kako izgleda priprema pred sam tretman: 

  • Pre nego što dođete na prvi tretman laserske epilacije, moraćete se rešiti dlaka brijačem, u slučaju da ste ranije već koristile brijač za njihovo uklanjanje
  • Mesec dana pre nego što dođete na lasersku epilaciju, trebalo bi da izbegnete korišćenje pincete i depilatora, kako ne biste uklonile folikul dlake, na koji laser treba da deluje

Ovo su osnovni koraci, koje treba da sledite kada je u pitanju laserska epilacija. Nakon što završite sa odlascima na ovaj tretman, moći ćete potpuno da uživate u svojoj glatkoj koži i zagarantovanim rezultatima. Biće dovoljno od 2 do 4 tretmana za delove tela, na kojima se nalaze jače dlačice, kao što su prepone i pazuh, dok je za regije, gde se nalaze svetlije i nežne dlake, potrebno od 4-6 tretmana. Laserska epilacija vam zaista može promeniti život iz korena, kad je u pitanju uklanjanje dlačica, a prve rezultate možete zapaziti već posle prvog tretmana.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *