Sve prednosti guralica za bebe

Iako je tek februar mesec, vremenske prilike nas svakodnevno iznenadjuju pa već danima uživamo u lepom vremenu. A, čim nas sunce ogreje, odmah razmišljamo i o svim onim lepim aktivnostima na otvorenom, koje možemo da provodimo sa decom. A one su brojne, naročito kada su deca velika. No, i bebe mogu da uživaju na otvorenom zahvaljujući guralicama.

Guralica za bebe, radost za najmlađe i njihove roditelje

Negde sa navršenih šest meseci omiljene i roditeljima i deci su guralice za bebe. Lake za rukovanje i sklapanje, od ranog proleća do kasne jeseni one su aktuelne. Guralica za bebu može čak i kolica da zameni. Većina modela ima korpu za odlaganje stvari, podesivu šipku i tendu, baš kao i podešavajuće sedište, pa beba po potrebi može da bude us edećem ili ležećem položaju. Klasične guralice namenjene bebama su veoma fukcionalne i prate rast deteta. Vremenom, mališani kada porastu postaju samostalni u vožnji.

Guralice za bebe, vožnja u kućnim uslovima

Veliki broj je asocijacija za guralice za decu. Neko prvo pomisli na balans bike, neko na klasičnu guralicu bez pedala, a mnogi na onu za prohodavanje. To je guralica za bebe koju one samostalno koriste bez podrške roditelja. Naime, uglavnom je reč o igrački guralic. Bebi takva guralica je značajna, pre svega za igru i ako je bude imala negde već od šestog meseca, lako će napraviti pomoću nje i prve korake. Beba veruje toj igrački, voli da s eigra sa njom, a jednostavnom transformacijom ona postaje guralica. I dalje ima sve funkcije igračke, samo što zahvaljujući točkovima i rukohvatu postaje guralica uz koje se vežbaju prvi koraci.

Balans bike voze odvažni mališani

Oni nemaju strah,ali vole adrenalin. Uživaju u svakoj akciji, ali i takmičenju sa drugarima. Lako barataju guralicom i za njih je ona više od prevoznog sredstva. Mogu da je ponesu u svaki parkić, lako se pakuje i u auto i gradski prevoz. Mališani nisu ni svesni koliko jačaju mišiće vožnjom ovakvog tipa guralica.Pored toga što uživaju u vožnji, oni svakodnevno postaju spretniji i fizički spremniji za brojne druge aktivnosti. Balans bike nije guralica za bebe, ali već dvogodišnjaci mogu biti pravi virtuosi na njima, pogotovo ako su aktivni tokom celog dana pa im treba stalno neka akcija.

Guralica za bebe je najčešći izbor poklona za prvi rođendan

Bez obzira na model, guralica za bebe je uvek prisutna među poklonima za jednogodišnjake. Sa njom nema promašaja nevezano za prilike. Da li ćete izabrati onu za prohodavanje ili sa podešavajućom ručkom, i roditelje i decu ćete obradovati. Balans bike ostavite za period kada mališani porastu. Neki će tek u trećoj godini da budu spremni za tu vrstu vožnje, ali svakako, ako je detetu dostupna guralica, lako će i početi njeno korišćenje. Bitno je da se dete ne sili i ne upoređuje sa drugom decom, jer svako je individua za sebe, pa nametanje kao obaveze neće dati rezultate.Lepo vreme je već počelo. Ako do sada niste dobili ili nabavili guralicu, pravi je trenutak da potražite model koji vam se dopada, a onda, pravac najbliži parkić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *