naocare za sunce

Najbolje naočare za sunce za 2021. godinu

Vreme može da se promeni, da zahladni, ali naočare za sunce su uvek odličan modni dodatak i ne zavise od sezone. Želite li dodati novu kombinaciju nijansi za sledeću godinu? Nabavite onda neke od najboljih naočara za sunce za sledeću godinu.

Sezona sunčanih naočara kao i da ne postoji. Doduše, kada je kišno i oblačno, retko se nose, ali tokom zimskih sunčanih dana skoro da su neizostavni aksesoar. Zapravo, na kraju godine kada se sunce nalazi na nižoj tački neba, najčešće se iz kuće ne izlazi bez naočara.

Pored uobičajenih zaliha koje imate, evo nekoliko dodatnih brendoca koji su vredni pažnje i koji će biti i te kako popularne tokom sledeće godine. Neke su možda preterano šik i ženstvene, a neke futurističke, no sigurno ćete se oduševiti kada stavite svoje nove omiljene ženske ili muške naočare za sunce.

Koji god stil da odaberete (klasični oblici su takođe dobri), nije uvek lako odabrati novi par sunčanih naočara. Pri odaboru treba brinuti o jačini sočiva, bojama i polarizaciji (zaštita od odsjaja) i sve to može postati prilično zbunjujuće.

Kao opšte pravilo, uvek uzmite u obzir oblik lica. Ako želite da naočare nosite više puta, bilo bi pametno razmisliti šta vam zapravo dobro stoji. Na primer, četvrtastim licima više odgovaraju meke krivine i zaobljeni okviri. Slično tome, uglovi lica u obliku trougla ili srca biće naglašeni ako izaberete popularne avijatičarke. S druge strane, zaobljenijim licima će bolje pristajati kvadratni ili pravougaoni stilovi.

Pripremili smo spisak konkurentskih brendova i izdvojili smo nekoliko najboljih sunčanih naočara za različite oblike lica, koje će biti popularne u narednoj sezoni.

Persol – klasik koji traje!

Predstavljeni su 1960-ih kao prerada modela i bile su prve sklopive naočare ikada. Popularne su postale zahvaljujući Stivu Mekvinu i od tada su bezvremenski muški klasik. 

Rej Ban – bilo kuda, uvek i svuda!

Iako je oblik ovih naočara odneo posebnu pohvalu, kada se pojavgio ovaj brend odmah je označen kao najbolji modni dodatak. Pored toga što predstavljaju dobro modno rešenje za sva godišnja doba, oni podjednako dobro odgovaraju smeđem ogrtaču ili svetlijim nijansama, uskim pantalonama ili kratkim haljinicama, pa se preporučuju i za letnji provod, ali i za šetnje tokom sunčanih zimskih dana.

Barberi je uvek u modi!

A gde se pominje popularni brend, onda je u konkurenciji i Barberi. Klasični okviri za četvrtasta lica it e kako se usklađuju sa zemskom garderobom, ali savršeno pristaju i uz letnje komade odeće. Za Barberi je sigurno, nikad nije prevaziđen i uvek dobro dođe!

Guči je Guči!

Retro nijanse su uvek u modi, a ovaj trend će posebno biti popularan tokom naredne sezone. A da li možeš bolji par naočara za sunce izabrati od Guči naočara? I za žene i za muškarce i za mlade i za starije, jer sa Gučijem nema greške.

Mango – elegancija, pre svega!

Kvadrat, kornjača i retro, ​​šta biste još mogli da poželite? Mango naočare za sunce učiniće da bilo koja odeća izgleda elegantnije, a da pritom u vašem novčaniku ne bude posebnih udubljenja. UV zaštita nikada nije izgledala tako seksi, zato izaberite Mango.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *