Kada gumene čizme postanju najisplativija obuća?

Pri pomenu gumenih čizama pomislimo na sumorne i maglovite kišne dane, kada nam svaki izlazak iz kuće čini opterećenje. Ne možemo ni da zamislimo kako je onom svetu kome je kiša svakodnevna pojava i sa kojom najnormalnije funkcionišu i deca i odrasli.

Nekada je samo jesen bila asocijacija za šljapkanje po blatnjavim baricama dok već nekoliko godina unazad nam se čini da iz sandale odmah ulazimo u gumenu čizmu i da su nam one preko potrebna obuća.

 

Gumene čizme za decu prkose oblacima

Za razliku od odraslih, mališani vole kišu, pogoto barice te su im preko potrebne sigurne, nepromočive gumene čizme. Na tržištu je dosta gumenih čizama koje u svom sastavu imaju plastiku te ne mogu da garantuju suve nožice. S toga nije zgoreg dobro se raspitati i potražiti adekvatne poput Kidorable američkog brenda ili Broly gumenih čizama domaćeg proizvođača Tigar. Gumene čizme za decu su veselih boja, a uz pojedine modele dostupne su i kabanice i deci omiljeni kišobrani.

Maniera Tigar gumene čizme za žene koje uživaju u intezitetu boja

Već nekoliko godina unazad gumene čizme nisu isključivo tamne , već prave modne čizme. U isto vreme prošivene i lepljene, preovlađuje šarenilo boja te se gotovo uz svaku jaknu, mantil, kaput ili tašnu može uklopiti odgovarajuća boja. Neko će odabrati jednostvane, a neko karirane, neko opet sa motivom pirotskog ćilima. Kako god, Maniera gumene čizme nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, pogotovo što pojedini modeli izgledaju poput kožnih čizama.

I gumene cipele garantuju suve noge

Za sve žene koje žele bezbednu i udobnu obuću, a možda imaju jači list na nogama, odlično rešenje su i gumene cipele. Izuzetno udobne, takođe su zastupljene u nekoliko boja. Ove cipele se podjednako mogu nositi i po snegu i po kiši, uz grilon ili tanke čarape.
Gumene čizme su idealne za šetnju sa kućnim ljubimcem
Svi oni koji imaju psa za kućnog ljubimca znaju da bez obzira na vremenske prilike sa svojim ljubimcem provode dosta vremena u obližnjem parkiću te su gumene čizme obavezna obuća. Jednostavne za održavanje,zahtevaju samo brisanje vlažnom krpom. Prednost gumenih čizama je i u njihovoj zaštitničkoj ulozi i kada je odeća u pitanju što svaku šetnju čini bezbrižnom.

Na planinu i u toku leta se ne ide bez gumene čizme

U toku letnjih meseci mnogi od nas vole da provode vreme na planini, a to podrazumeva i mogućnost kišovitih dana. Da bi izbegli sedenje u hotelu ili apartmanu, dobro je na ovakav put poneti gumenu obuću koja ne propušta vodu. Na ovaj način neće biti neprijatnih iznenađenja te ćete odmor provesti u dobrom raspoloženju.
Bilo da je u pitanju želja da budemo drugačiji, u sumornom danu intenzivnim bojama gumenih čizama da privučemo pažnju ili jednostvano potreba da su nam suve noge, gumene čizme su obuća koja treba da bude prisutna u našem cipelarniku, ne samo za decu već sve članove porodice. Ona nam nude bezbrižnost i prijatan boravak na snegu i kiši. Potrebno je samo da svako odabere omiljeni dezen.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *