Liposukcija i zatezanje tela BodyTite aparatom savremene generacije

Ukoliko do sada niste toliko brinuli o svom izgledu, pa ste se i previše opustili, leto je vreme kada sigurno svi razmišljamo o tome kako ćemo izgledati na plaži. Mnogi kojima se ne sviđa sopstveni odraz u ogledalu počnu da traže u poslednjem trenutku rešenje za svoj problem i pitaju se kako brzo smrsati i dostići željenu figuru?

Problemi poput vidljivog celulita, viška kilograma, uvećanih grudi kod muškaraca, opuštene kože stomaka ili drugih delova tela sada mogu biti lako rešivi uz pomoć tretmana aparatom nove generacije! Predstavljamo vam revolucionarni BodyTite aparat koji, kada je u pitanju liposukcija, iskustva pretvara u do sada neviđene slučajeve!

Oblikovanje i zatezanje tela BodyTite aparatom

Ako se pitate kako brzo smrsati ili želite da preoblikujete svoje telo bez mnogo muke, jedno od rešenja može biti liposukcija – iskustva govore da je ovo brzo rešenje, ali su do sada posledice bile bolne i vidljive duže vreme, a koža je nakon tretmana ostajala da visi! Zbog toga su mnogi potencijalni pacijenti odustajali od takvog načina oblikovanja tela, dok je drugi razlog za odustajanje bio i visoka cena liposukcije!

Međutim, bolnica “Colić” postala je prva i za sada jedina u zemlji i regionu koja je ponudila drugačiji tretman za oblikovanje i ujedno zatezanje koze stomaka i drugih delova tela uz pomoć BodyTite aparata! Ovo je aparat savremene generacije koji koristi radio-frekventne talase za topljenje masti, a u isto vreme u organizmu dolazi do koagulacije malih krvnih sudova, što za posledicu ima manje podliva i modrica, te je i sam prosec oporavka kraći i lakši! Takođe, u isto vreme dok se rešavate masnih naslaga, dešava se i zatezanje koze stomaka ili drugih delova tela, pa koža ne visi kao kod klasične liposukcije!

Ovo je najnapredniji i sofisticiran način za trajno uklanjanje masnoća sa različitih područja na telu, a za sve one kojima je potrebna liposukcija iskustva neće biti tako traumatična za organizam! Kada se na ovaj način sprovodi liposukcija iskustva su daleko bolja u poređenju sa klasičnim tretmanom, a cena liposukcije uz pomoć BodyTite aparata kreće se od 1000€ na više, u zavisnosti od regije koju želite da tretirate!

BodyTite aparatom se osim stomaka mogu tretirati i leđa, butine, ruke, kolena i potkolenice, a može poslužiti i za ispravljanje neravnina kod prethodno loše urađene klasične liposukcije. Nakon intervencije, pacijent oko tri nedelje nosi steznik radi skupljanja viška kože, kao i za bolje zatezanje koze stomaka ( ili drugih delova tela ), ali redovnim aktivnostima može da se vrati već nakon pet do sedam dana.

Za koje još namene može da se koristi BodyTite aparat?

Osim za liposukciju i zatezanje koze stomaka i drugih delova tela, BodyTite aparat može da pomogne i muškarcima, posebno onima koji imaju problem sa uvećanim grudima. Ginekomastija se uglavnom pojavljuje kao  hormonski poremećaj ili poremećaj u razvoju, ali i usled korišćenja pojedinih medikamenata.

Muškarci koji žele da se reše problema uvećanog masnog tkiva na grudima, u bolnici “Colić” imaju idealno rešenje! Ginekomastija operacija uz pomoć BodyTite aparata rešava vas muka za vrlo kratko vreme.

BodyTite aparat pomoću radio-frekventnih talasa utiče na smanjenje žlezdanog tkiva, uz minimalne posledice i traume po organizam, a prednost je i u tome što se na ovaj način koža grudi ujedno i zateže.

Ginekomastija operacija se sprovodi u opštoj anesteziji i traje uglavnom oko sat vremena. Kada se uradi ginekomastija operacija drenovi se uklanjaju nakon 24h, elastični pojas nosi se nekoliko dana, a konac se skida posle dve nedelje.

Sigurni rezultati koji garantuju dugotrajnost efekata liposukcije

Za sve one koji se pitaju kako brzo smrsati uz sigurne i dugotrajne efekte, BodyTite aparat je idealno rešenje! Ne samo da ćete se rešiti viška masnih naslaga, već ćete lako preoblikovati svoje telo i izvršiti zatezanje koze stomaka ili drugih delova tela, a cena liposukcije ovim aparatom ne čini intervenciju nedostižnom!

Dugotrajni i sigurni efekti uz pomoć BodyTite aparata postižu se podjednako kod oba pola, a kada odlučite da vam je potrebna ginekomastija operacija, liposukcija i zatezanje koze stomaka ili nekog drugog dela tela, obratite se liderima u oblasti estetske hirurgije!

Ljudima kojima je potrebna liposukcija, iskustva hirurga predstavljaju osnov za donošenje odluke, a privatna bolnica “Colić” garantuje vam efikasnost, pouzdanost, poverljivost, stručnost i sigurnost bilo kog tretmana!

Cena liposukcije BodyTite aparatom varira od toga koji deo tela želite da preoblikujete, a za više informacija o ovom tretmanu ili intervenciji kao što je ginekomastija operacija možete posetiti sajt www.dr-colic.com.

Autor teksta: Biljana Radojčić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *