Kupovina Kérastase proizvoda je lakša nego ikada

Dame koje vole da razmaze svoju kosu i priušte joj profesionalnu negu koja je do sada bila rezervisana samo za frizerske salone su sigurno čula za Kérastase. Ipak, do proizvoda ovog brenda još uvek nije moguće doći u klasičnim prodavnicama kozmetike. Ovaj luksuzni pariski proizvođač preparata za regeneraciju kose je u Srbiji najčešće dostupan u online drogerijama koje trguju ekskluzivnim brendovima ili u specijalizovan prodavnicama frizerske opreme i hemikalija. Bez obzira na to što ga nije najlakše nabaviti, Kérastase je vredan truda i uloženog novca. Najzadovoljnije korisnice ove linije su dame čija kosa zahteva malo više ljubavi, bilo da je farbana i tretirana ili puna raskošnih kovrdža. Uz to, Kerastase online poseduje i kolekcije namenjene nezi dubinski oštećene kose, ali i proizvode kreirane isključivo za muškarce. Zbog izuzetnih rezultata koje daje i miliona zadovoljnih korisnika i korisnica, Kerastase zaslužuje malo online surfovanja. 

Za Kerastase je svaki tip kose vredan vrhunske nege

Plavuše, vlasnice kovrdža ili izrazito tanke kose mogu posvedočiti koliko je teško pronaći proizvode za negu koje će održavati dlaku zdravom i preporoditi izgled kose. Komercijalni brendovi ne nude dovoljno brza rešenja ili čak ne pokazuju rezultate uopšte. Profesionalni tretmani u frizerskom salonu namenjeni dubinskom oporavku kose koštaju pravo malo bogatstvo i imaju ograničeni rok trajanja. Zbog čega onda taj novac ne uložiti u tretmane koje svaka žena može uraditi u svom kupatilu, a koji će trajno transformisati kosu? Kerastase online u svojoj ponudi ima kolekcije namenjene specifičnim problemima sa kojima se sreće većina žena. Tako se mogu pronaći linije prilagođene suvoj i beživotnoj kosi, farbanoj kosi sa koje se boja brzo ispira ili oni koji će kovrdžama vratiti prirodni, lepršavi izgled. Uz brigu o izgledu, Kérastase brine i o tome da kosa bude zdrava iznutra. Zbog toga ovaj brend koristi najnovija naučna otkrića kako bi u svojim proizvodima primenio formule koje dubinski deluju na dlaku. Svaka linija Kérastase proizvoda je bogata keratinom i hijeluronom, koji se već nalaze u sastavu dlake, a specijalizovane kolekcije uz to dodaju i mešavine ulja ili patentiranih jedinjenja. Kérastase online nije brend rezervisan samo za žene- i muškarci mogu tranformisati svoju kosu i sprečiti preterano opadanje vlasi uz kolekciju proizvoda namenjenih upravo njima. 

Kerastase online-Profesionalna nega je samo par klikova daleko

Osim u online prodavnicama koje prodaju proizvode luksuznih svetskih brendova za negu kose, Kérastase kozmetika se može pronaći i u bolje opremljenim frizerskim salonima, a može se poručiti putem opcije Kerastase online.   Ovaj francuski brend je nastao pre 50 godina i vrlo je brzo prepoznat od strane profesionalaca kao kozmetika za kosu koja daje najbrže rezultate. Mnogi frizeri upravo Kérastase šamponima, maskama i serumima tretiraju kosu svojih klijenata, a veliki broj njih je i partner ovog brenda. Tako se u salonima lepote koji su zvanični Kérastase distributeri mogu pronaći linije proizvoda koje odgovaraju svakom tipu kose, ali i one koje su namenjene nezi nakon posebnih tretmana. Ekskluzivni zastupnici i frizerski saloni ovog brenda imaju na svom sajtu i mogućnost kupovine u opciji Kerastase online. Najzad, prodavnice u kojima frizerski saloni nabavljaju svoju opremu često prodaju neke Kérastase proizvode, naročito one najpopularnije- maske za duboku regeneraciju, ulja za jačanje kose sklone pucanju i mehaničkim oštećenjima, kao i proizvode namenjene zaštiti kose od toplote. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *