Prednosti i nedostaci kupovine iz fotelje

Poslednjih godina kupovina putem interneta zaludela je ceo svet. Osim kupovine garderobe, obuće, tehnike i igračaka, veliki procvat je doživelo dostavljanje lekova i namirnica. Ugostiteljstvo i maloprodaja hrane i ostalih potrepština, ostvaruju veliki profit, jer su na vreme prepoznale potrebu kupaca za dostavom hrane i ostalih neophodnih stvari na kućnu adresu.

Na ovaj način kupci izbegavaju čekanje u redovima, kada se vraćaju sa posla i kada su najveće gužve, kako na putu tako i u marketima. Takođe, nema više nošenja preteških kesa kao kada kupujete u prodavnicama.

Dostava hrane iz restorana, spas je za sve zaposlene, kao i mame sa malom decom. U par klikova, i u kratkom roku, na stolu imate svež i ukusan obrok. Platforme za dostavu hrane prepoznale su neophodnost postojanja, jer današnji tempo života je zaista stresan i veoma brz. Savremenom čoveku su ovakve olakšice u svakodnevnici i više nego potrebne, jer svo slobodno vreme ne mora da provede u nabavci i kuvanju. 

Poklon na kućnu adresu

Korišćenje aplikacija za dostavu, nisu ograničene samo na hranu, već preko njih možete naručiti širok spektar raznih proizvoda. Kućna hemija, proizvodi za negu, kao i poklon za dragu osobu, zbog koga ne morate da prelazite i po nekoliko kilometara, da biste ga kupili. Može se desiti i da vam nešto zafali i u poslednjem trenutku se setite te stvari, i u ovakvim slučajevima ovakve aplikacije spašavaju stvar. Kupovina torbe koja vam se svidela, cveća za vaš dom ili buketa za odlazak na neku proslavu, ili nekog poklona kao što je na primer kupovina parfema online, i u najkraćem roku vam stiže na kućnu adresu

Parfemi online, i mnogobrojne prodavnice koje ih prodaju, nude širok izbor mirisa za žene, ali i za muškarce. Na vama je samo da izaberete svog favorita, i da sačekate paket u udobnosti svoga doma. Zbog profita koji donosi ovaj sistem dostave, svaki dan se sve više prodavnica uključuje i pravi svoje platforme, a sve to kupcima olakšava svakodnevni život. Kada su u pitanju parfemi online, kupujte samo sa pouzdanih stranica, za koje ste sigurni da prodaju originale.

Da li je sve jeftinije?

Ukoliko proizvod kupujete od proizvođača koji imaju objekte za prodaju svojih brendova, cene u njima će biti na istom nivou kao i one cene u onlajn radnjama. Međutim, ako se prodaja određenih proizvoda odvija isključivo putem interneta, njihova cena će u većini slučajeva biti niža. Naravno, ako imate vremena možete uporediti cene na više sajtova, i na taj način kupiti povoljnije. Cena gotovih obroka iz restorana, često će biti uvećana za samu uslugu dostave na kućnu adresu. 

Svakako u ovom sistemu kupovine, nemate dodatne troškove, kakvi su na primer odlazak do prodavnice automobilom, što znači uštedu goriva i vremena. U velikom broju slučajeva, traženje parkinga može vam zadati muke i opet oduzeti dragoceno vreme. Naravno, nekada je i poželjno da odete u klasičnu vrstu nabavke, ili čak na pijacu. Kupovina iz fotelje, je na neki način uticala i na naš socijalni život. Neko ko radi od kuće i sve naručuje na kućnu adresu, nekada danima ne izađe napolje. Ovakav način života svakako ne donosi nikakvo dobro, ni našem društvenom životu, ali ni našem zdravlju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *