Kupaći kostim za punije – Kako izgledati zanosno na plaži?

Savršeni bikini za plažu nije lako pronaći. Doduše, čini se da je to danas dosta lakše. Izbor modela je zaista veliki i samo je važno da poznajete svoje telo i znate šta želite.

Čak i ako se borite sa viškom kilograma, možete naći kupaći koji će učiniti da se osećate i izgledate dobro na plaži. Kupaći za punije devojke danas se proizvode u različitim dezenima, modelima i veličinama, ali ipak možemo s pravom reći da savršeni bikini za leto često ume da zada muke i mršavicama, a kamoli punijim devojkama. Želje su često jedno, a oblik tela drugo. Zbog toga mnoge dame koje čak i ako imaju izvajano telo opet ne mogu odmah da pronađu odgovarajući kupaći kostim. Pronaći pravi oblik, ali i boju i dizajn ume da bude nekada veoma komlikovano, jer se danas dizajnira mnogo modela kupaćih kostima, a luksuzni brendovi diktiraju modu.

Utvrdite koji oblik tela imate kako biste izabrale odgovarajući kupaći kostim

Prvi korak kojim bi trebalo da krenete u kupovinu omiljenog bikinija jeste da odredite koji kupaći kostim će odgovarati vašem obliku tela. Kupaći kostimi za punije dame prodaju se u mnogo više različitih modela nego što je slučaj sa bikinijem za dame sa širokim ramenima. Da li će vam neki bikini savršeno pristajati zavisi od osobe do osobe i od građe. Žene su često zbunjene i njihovo prvo pitanje jeste kako pronaći kupaći kostim koji će im savršeno pristajati. A sve kreće od oblika vaše figure.

Jednom kada ustanovite tip građe onda ćete odmah znati koji će vam bikini najbolje odgovarati. Mnoge dame koje su niske i imaju malu figuru trebalo bi da biraju kupaći kostim koji je iz jednog dela i koje ima različite dezene. Sjaj, aplikacije, print i drugi detalji savršeno će doprineti da vizuno izdužite vaše telo.

Ako želite da prikrijete višak kilograma na stomaku, onda su kupaći kostimi za punije devojke odličan izbor. Dame koje ipak imaju manje kilograma na stomaku koje treba sakriti mogu to učiniti pomoću svilenkastih kostima. Ovakvi bikiniji doprineće da vaš stomak deluje manje, a samim tim ćete unaprediti i istaći svoj stil.

Kada birate bikini, nije važno da li ste se odlučili za bikini iz jednog dela ili ste izabrali dvodelni kupaći kostim, trebalo bi da birate modele jakih i upečatljivih boja. Takve boje će učiniti da vam se stomak vizuelno ne primećuje mnogo, a samim tim ćete se i vi lepše osećati. Takođe, uverite se da se vizuelno niste prevarili, a ako niste sigurni u sopstveni izbor neka vam prijateljica pomogne. Izaberite bikini koji će skrenuti pažnju na donji deo vašeg tela, pa umesto stomaka, neka se prvo na plaži primećuju vaše oblikovane noge. Osvrnite se i na materijal od kojeg si kostimi sačinjeni, jer različite tkanine drugačije prijanjaju uz telo.

Svakako, kupaći kostimi za punije trebalo bi da budu ukrašeni detaljima, posebno u gornjem delu bikinija kako bi se skrenula pažnja na vrat i grudi, a samim tim i zanemarili kritični delovi tela.

Kupaći za punije devojke takođe mogu da se kupe u različitim oblicima, bojama i veličinama. Današnji dizajneri se posebno osvrću na plus size odeću ili bolje reći na veličine za punije devojke. Zbog toga nemojte da brinete, jer ćete moći u vašoj omiljenoj radnji da pronađete kupaći i po meri i po želji, u to smo sigurni!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *