Koliko naši kupci vole italijansku garderobu koja je dostupna onlline?

U svetu se odavno sve kupuje preko interneta, od nekretnina pa do sitnica. Pravila onlline trgovine su u svetu vrlo strogo propisana, regulisana su i kontrolisana, zato nema straha od prevare u internet kupovinama. Visoka zaštita potrošača je uslov dobre onlline kupovine. Kod nas je do skoro onlline kupovina bila u svom povoju, nije bila dovoljno kontrolisana, pa je nosila sa sobom odredjeni rizik.

U godinama pandemije, posebno na njenom početku koji je obeležen karantinom, bila je nemoguća slobodna kupovina u radnjama. Takva situacija je kupce usmerila na internet prodavnice i onlline kupovina je doživela procvat. Vremenom je naše onlline tržište postalo stabilno i sada beleži sve veći promet. Danas prodavci nude kupcima garancije da će ispoštovati sve uslove onlline kupovine, ne smeju mimo zakonskih odredbi koje ih obavezuju, u suprotnom su kazne veoma visoke.

Da li je bezbedna kupovina garderobe onlline?

Sve zakonske odredbe važe i za kupovinu garderobe onlline. U ovoj sferi kupovine je najveći rizik na našem onlline tržištu, zato što paralelno sa regularnim postoji i crno tržište, veliki je rizik da se kupuje preko nezvaničnih profila na društvenih mrežama. Najsigurnija je kupovina u zvaničnim internet prodavnicama i ona je najčešći izbor naših potrošača kada je u pitanju onlline kupovina garderobe. Naši kupci se uglavnom interesuju za onlline kupovinu firmirane garderobe iz inostranstva, uglavnom sa italijanskog tržišta. 

Koliko je našim kupcima interesantna italijanska garderoba onlline?

Kupovina u Trstu se čuva kao moderan mit u generacijama koje pamte vreme SFRJ. Tada su kupci iz naših krajeva koristili svaki odmor da stignu do italijanskih ulica i u prestižnim radnjama kupe omiljeni komad odeće. Danas se internet prodavnice kraći put do firmirane italijanske odeće, sve su popularnije u prostoru onlline oglašavanja, što je najbolji znak da je našim kupcima interesantna italijanska garderoba online. Tržište italijanske garderobe  opstaje uprkos modnim preokretima.

Iz Italije poručuju da im je  želja da srpskim kupcima omoguće bar delić doživljaja iz šetnje uskim italijanskim ulicama i pogleda na male porodične radnje garderobe vrhunskog kvaliteta. Dugogodišnja saradnja sa porodičnim modnim manufakturama dovela je do obostranog poverenja koje je najbolja garancije bezbedne kupovine intalijanske garderobe onlline. Zahvaljujući takvoj kupovini naši kupci ne odustaju od vrhunskog stila i dostupan im je širok spektar različitih komada odeće

Koje komade intalijanske odeće naručuju naši kupci?

Italijanska moda je poznata po vrhunskom kvalitetu, još poznatija po komadima odeće koji mogu da se nose u svim prilikama. Platežna moć ograničava naše kupce u mogućnosti da imaju različite odevne kombinacije za različite prilike, zato vole odeću koja može da se nosi u svakoj prilici. Naše žene obožavaju italijanska odela koja odgovaraju svakoj prilici. Svedenih krojeva, od kvalitetnih materijala, idealno se uklapaju uz karakter naših žena.

Za italijanska muška odela važi da su najskuplja na svetu. Od tog trenda se polako odustaje, šiju se od materijala koji su povoljniji i zbog toga dostupniji našem muškarcu. Italijanske jakne, kožne ili od prirodnih materijala, najtraženiji su komad odeće, vole ih žene, muškarci, a vrlo su traženi i dečiji modeli. Kvalitet materijala od kojih se šiju daje izdržljivost zbog kojih su italijanski modeli veoma cenjeni medju našim kupcima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *