Kako iznenaditi partnera na jedinstven način

Ako želite da iznenadite partnera na jedinstven način, ali ne znate kako,  znajte da nije potrebno zidati kule ili gradove. Jednostavni, spontani i maštoviti gestovi ispunjeni ljubavlju i zadovoljstvom će biti sve što je potrebno. Za romantičnu inspiraciju, predlažemo da pročitate narednu listu originalnih ideja za iznenađenje.

Romantična večera u dvoje

Bez obzira na to da li ćete pripremati specijalitete u kućnim uslovima ili ćete iznenađenje pak prirediti u restoranu – sa hranom nikada neće pogrešiti. Stara izreka kaže da ljubav na usta ulazi pa je romantična večera udvoje savršeni znak pažnje. Što se tiče izbora ugostiteljskog objekta, neka to bude restoran sa dobrom reputacijom i još boljom kuhinjom. Kada je reč o spremanju đakonija, potrudite se da pripremite jelo koje vaš partner voli da pojede. Dekoraciju stola upotpunite mirišljavim svećama, cvetnim dekorima ili drugim romantičnim detaljima. 

Poklon iznenađenje

Kako biste se izdvojili iz kalupa, preporučujemo da izbegavate ustaljene poklone poput odeće, obuće, parfema ili ostalih kozmetičkih preparata. Iako ovo može biti lep poklon, čitava poenta je iznenaditi partnera ili partnerku nečim originalnijim. Primera radi, to mogu biti foto-albumi sa vašim fotografijama, muzičke kutije sa ljubavnim porukama, unikatne dekoracije od slatkiša ili nešto skupocenije, poput nakita. U tom slučaju, momcima preporučujemo da svojoj partnerki kupe srebrne minđuše jer će se savršeno uklopiti uz svaki aksesoar. Sa druge strane, devojke mogu razmišljati o kupovini narukvica ili luksuznijih varijanti satova. Sve u svemu, poenta je kupiti nešto što vaš partner voli, ali istovremeno ne očekuje da će dobiti. Još jedan način da poklonom iznenadite vašeg partnera, može biti i kupovina malog kućnog ljubimca.

Poklonite kućnog ljubimca partneru

Ukoliko vaš emotivni partner obožava životinje, poklanjanje kućnog ljubimca može biti jedinstven način za iznenađenje. Kako su štenad i male mace najslađe iznenađenje većini devojaka, preporučujemo da poklonite ljubimce u mladom uzrastu. Osim navedenih, a u zavisnosti od toga šta partner najviše voli, takođe možete nabaviti i akvarijum sa ribicama, hrčka, zeca ili papagaja. Potrudite se da na kreativan način dodelite ovaj jedinstven znak pažnje.

Filmski maraton i bindžovanje serija

Opuštajuću atmosferu, a samim tim i prijatno iznenađenje u domu, možete prirediti na još nekoliko načina. Jedan od takvih može biti pravljenje filmske večeri. Iznajmite bioskopske projektore i nekoliko blokbastera sa dobrim preporukama ili eventualno bindžujte omiljene sitkome na laptopu. Čaše ispunite vinom, činije grickalicama, a dnevni boravak toplinom zagrljaja. 

Wellness rutina – topla kupka i masaža

Verujemo da nakon toliko otvorenih razgovora i važnih momenata provedenih zajedno, vrlo lako možete prepoznati umor ili neraspoloženje u očima vašeg partnera. Stoga preoručujemo da nakon napornog dana na poslu ili fakultetu, vašem izabraniku priredite iznenadnu spa-centar rutinu. Za početak, napravite toplu kupku sa mirišljavim solima, a nakog toga i prijatnu masažu. Postarajte se da popravite raspoloženje vašeg ljubavnika. 

Filmsko pevanje pod prozorom

Premda na prvi pogled deluje kao previše detinjast ili patetičan gest, pevanje pod prozorom zapravo može biti i te kako romantično. Vaš emotivni partner će doživeti jedinstveno iskustvo, a sve će podsećati na filmsku scenu. Nemojte se brinuti oko glasovnih sposobnosti, jer one na kraju dana, neće biti nimalo važne. Šta više, iznenađenje će izgledati značajno zabavnije ukoliko niste talentovani pevač. Podrška u vidu muzičara, poput akustičnih bendova ili nekoliko tamburaša uvek će biti na raspolaganju, ali ipak savetujemo da ispod prozora voljene osobe budete samo vi. Iako se slična iznenađenja najčešće predlažu momcima, i devojke mogu zapevati serenadu. 

Još nekoliko dosetlljivih iznenađenja

Evo produžene liste romantičnih gestova kojim možete iznenaditi vašeg ljubavnog partnera:

  • Izazov pronalaženja poklona – ostavite poruke u svakoj prostoriji zajedničkog doma, te korak po korak otkrivajte lokaciju poklona. Ovako kreativna igra će vas zasigurno nasmejati i zabaviti.
  • Iznenađenje za sportiste –  iznenadite partnera na sportskom terenu ili u prostorijama teretane. Kupite mu novu loptu ili druge sportske rekvizite. Evenutalno ih iznenadite zajedničkim treningom ili džogingom.
  • Zabava uz konzolu – kupovina nove igrice, drugog džojstika ili novog TV-a je poziv za zajedničko gejming iskustvo. Dozvolite partneru da vas nauči tajnama strateškog igranja igrica, te se takmičite u igranju.
  • Umetničko-zabavni događaji – odlazak na događaje poput utakmica,  koncerata ili izložbi može biti odličan način da iznenadite izabranika ili izabranicu. 
  • Hobi iznenađenje – zakazivanje termina u igraonici, odlazak na paintball, kampovanje u prirodi ili slični zabavni događaji mogu biti izvrstan predlog za iznenađenje. 

Mali znaci pažnje takođe govore koliko vam neka osoba znači. Potrudite se da svakim danom pozitivno iznenađujete vašeg partnera te da pokazujete vašu ljubav. Nadamo se da će vam lista naših saveta, u tom cilju, biti izuzetno korisna. Uživajte, volite se, mazite i pazite!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *