Kako iskoristiti euro palete?

U podrumu imate neiskorišćene euro palete?

Ako ne znate šta ćete sa njima, nikako nemojte da ih bacite na otpad. Na kreativan način možete od euro paleta da napravite funkcionalan nameštaj. A evo na koji način to da uradite.

Veoma praktičan, povoljan i isplativ nameštaj sada vam je na dohvat ruke. Ako želite popularan i trendi nameštaj, onda su euri palete pravi izbor. Ideja je mnogo, tako da dozvolite svojoj mašti da kreira umesto vas. Najčešće se pravi baštenski nameštaj ili nameštaj za terasu od euro paleta.

Kada je reč o nameštaju za dvorište, od euro paleta se najpre prave garniture za sedenje. Ovaj nameštaj je veona udovan, ali i otporan na vremenske uslove.

Ako vam se sviđa ideja o drvenom nameštaju, a nemate palete u podrumu, evo gde možete da ih nabavite.

Gde kupiti euro palete?

Želite nameštaj od paleta? Evo gde možete palete da kupite.

Euro palete su kvalitetan materijal za nameštaj, a ako ste sami svoji majstori, onda zavrnite rukave i krenite u nabavku.

Najpre euro palete možete da nabavite na skladištima građevinskog materijala, a veoma su povoljne.

Za proizvodnju nameštaja od euro paleta potreban vam je osnovni alat, dobra volja, dovoljno vremena i boja za farbanje.

Preporučujemo vam palete kojr su standardizovane. Uglavnom su napravljene od bukovog drveta i dobro su oblikovane. Očuvane palete treba nabaviti, a ako su u dobrom stanju onda je pola posla rešeno.

Prvo treba palete ošmirglati i očistiti, pa tek onda započnite sa pravljenjem nameštaja. Nekoliko puta ih prefarbajte zaštitnom bojom.

A pre svih radova, palete detaljno pregledajte kako biste se uverili da ih nisu napali insekti.

Moderan i unikatan nameštaj

Nakon što palete pripremite i obojite, a boja se dobro osuši, vreme je da krenete sa krriranjem. A od vaših ideja zavisi šta ćete napraviti. Da li vam je cilj garnitura za sedenje? Baštrnske stolice, kreveti ili stočić?

Da, da, sve ovo može da se napravi od euro paleta, a svoj prostor možete obogatiti i policama za knjige, a možete napraviti i ležaljke za baštu ili dekorativne žardinjere. Brzo i lako vaš novi nameštaj može da postane deo vašeg doma.

Kako napraviti klub stočić?

Dve euto palete pričvrstite ekserima. Na donji deo možete dodati točkiće i eto malog klub stočića. Na gornji deo stola možete da stavite staklo i eto elegantnijeg izgleda vašeg stočića. Za moderniji izgled možete stočić ofarbati, a ako više volite rustični stil onda palete ne morate da farbate.

Krevet ili ugaona garnitura?

Za novu ugaonu garnituru biće vam potrebno nekoliko euro paleta. Složite jednu na drugu i pričvrstite ih ekserima, a na vrh dodajte jastučiće i uživajte u novom komadu nameštaja.

Krevet mora da bude čvrst i postojan, a u tome će vam pomoći euro palete. Pričvrstite četiri euro palete ekserima, nabavite dušek i eto novog ležaja za odmaranje.

A da li vi imate neku novu ideju za nameštaj od euro paleta?

Brzo i lako ćete dobiti unikatan i moderan nameštaj u domu ili na terasi. Baštenski nameštaj od euro paleta je posebno zanimljiv, jer je postojan i otporan na različite vremenske prilike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *