101 ruza i cvetni aranžmani kojima je nemoguće odoleti

Ruže su omiljeni cvet koji se poklanja, ili prima. Elegantne su i lepe i jasno izražavaju bilo koju poruku koju želite da prenesete. Napretkom u tehnologiji i proizvodnji današnji proizvođači ruža su u stanju da proizvedu neverovatan spektar boja i različitih osobina koji do sada nije bio moguć. Kao cvetni aranžmani daruju se u specijalnim prilikama kao što su rođendani, Dan zaljubljenih, godišnjice, ali i na venčanjima, prijemima, zabavama.

Širok spektar boja i različitih osobina omogućava online cvecari Dunjin cvet mnogo varijacija pri izradi aranžmana koje čini 1 ili 101 ruza.

Cvetni aranžmani od ruža su jako popularni.  Svaka boja, broj ruža u aranžmanu, pa čak i kako je sve aranžirano nosi neku poruku. A pri poklanjanju cveća poruka je jako bitna. Nikad ali nikad to nije samo cvet, već i naša osećanja, misli, želje, strasti…

Bonton nas uči da se cveće poklanja u neparnom broju, sem ako nije u pitanju neka tuga, kada je taj broj paran. Zato je među najpopularnijim aranžmanima i buketima onaj kog čini 101 ruza. Za bukete koje čini 101 ruza nekad je bilo potrebno pokupovati sve ruže iz dve tri lokalne  prodavnice. Prodaja cveca je u poslednje vreme doživela pravi procvat. Masovna proizvodnja i dostupnost cveća, dala je novu priliku cvećarama da im cvetni aranžmani koje mogu da ponude kupcima budu bogati, raznovrsni i prava mala remek dela.

Cvecara online Dunjin cvet  u svom asortimanu ima nekoliko već predefinisanih aranžmana koji će verujemo odgovoriti vašim zahtevima. Ipak ako ste malo probirljiviji i zahtevniji i ako želite da ispričate ličnu priču, otovreni smo za svaku vrstu saradnje po pitanju izgleda, broja, boje cvetnih aranžmana i drugog. Imamo tu čast i posebno zadovoljstvo da  vama i vašim dragim osobama pružimo što lepši ugođaj prilikom posebnih prilika.

U Dunjinom cvetu uzimamo sve ove faktore u obizir ne bi li vama dostavili najkvalitetnije cveće. Prodaja cveca upravo doživljava još jednu evoluciju, ovog puta usko vezanu za informacione tehnologije. Svi naši cvetni aranžmani su na našoj online cvecari, lako dostupni, vidljivi, sa izraženim cenama, gde u svega par poteza mišem obavljate ovu važnu kupovinu.

Pa tako ako želite da nekome pokažete ultimativnu, najsnažniju, najveću ljubav koja traje zauvek izaberite Crvenu ružu. Bela boja ruže ako želite da nekome prenesete poruku čiste, nevine, neukaljane, ljubavi izaberite belu ružu. Kao simbol jakog, čvrstog prijateljstva poklonite žutu ružu. Ako se u nekoga tek zaljubljujete poklonite žutu ružu sa crvenim vrhovima. Ako sa nekim želite da podelite osećaj jedinstva poklonite mu žutu ružu sa belim vrhovima. Ruže boje lavande označavaju očaranost nekim. Ako za nekim tajno ili i čak i javno žudite za nekim pružite koralno crvenu ružu. Dok je narandžasta ruža simbol fascinacije i entuzijazma.

Ruže poklanjamo u posebnim prilikama. Za datume vežnim nama i tim osobama.  Ali ne libite se da cvet od jedne ili buket koji čini 101 ruza poklonite voljenima i kada to najmanje očekuju.

Prodaja cveca je online, a to u vreme brzog života u mnogome olakšava stvari. Jurnjava po okolnim cvećarama u potrazi za idealnim aranžmanima je prošlost. Naša cvecara online u ponudi ima veliki broj predivnih aranžmana od ruža, poput ovih:

Na vama je samo da ih poručite, a ovi i drugi aranžmani od cveća, stići će na željenu adresu. Ali želimo da vam skrenemo pažnju da je ipak bolje da vam cvecara online služi samo za bržu i lakšu kupovinu, a da cveće poklanjate lično. Jer poklanjanje cveća je intimno, blisko, iskustvo i nikako ga ne treba obezdušiti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *