Koji brend kolica odabrati?

Kada se nađete u procepu brojnih saveta, priča roditelja koji navode imena brendova jedna za drugim, kao da ih je najlakše na svetu upamtiti, onda je sigurno da vam je potrebna dodatna pomoć, ali umesto spiska na listu papira, tu je jedan online spisak koji uvek može da ide sa vama. Kolica za bebe nisu jednostavna za kupovinu, jer je često potrebno mnogo zahteva ispuniti. Pronaći kolica za određeni teren, sa određenim dodacima koji su uvek potrebni, pronaći kolica koja nisu sasvim laka, ali ni preteška, jer je verovatno potrebno nekada i sami da ih prenesete negde ili unesete, spakujete u kola, a to znači i kolica koja imaju jednostavan sistem sklapanja i rasklapanja. A uz sve to, pronaći kolica za bebe koja su dovoljno kvalitetna da imaju podloge koje neće naškoditi bebinom razvoju i samom zdravlju. Zato donosimo spisak nekih od brendova čija imena jesu sinonim za kvalitet s kojim se nikada ne greši.

Cybex kolica za bebe

Prva pomisao na ovaj brend jesu anđeoska krila u zlatnoj boji koja su učinila da Cybex kolica postanu popularna širom sveta. Međutim, ovo je samo jedan od svih ostalih rešenja dizajna koja utiču na popularnost svih vrsta njihovih kolica. Kvalitet je, ipak, na prvom mestu. Odlična potpora za dete, kvalitet koji obećava dugotrajnost, učiniće da ih koriste sva naredna deca koju budete imali, ali da se onda kolica i proslede, a mogu se čuvati svakako kao deo nasledstva, jer im vremenom ništa neće faliti, što je ovaj nemački brend odavno dokazao. Cybex kolica se mogu naći u različitim bojama, dizajn je uvek inovativan, moderan, ali veoma sveden, pa je modernost zagarntovana koji god trend da naiđe. Mogu se odabrati trio ili duo sistemi, uz različite dodatke, a činjenica je da će Cybex kolica biti mesto u kojem će vaše dete uživati gde god da se nađete.

Graco kolica za bebe

Spoj elegancije, jednostavnosti i sportskog izgleda, tako bi ovaj brend mogao da se opiše u većinskim modelima kolica za bebe koje nudi na tržištu. Reč je o američkom brendu bebi opreme koji postoji već oko šest decenija, što je dovoljno da znate da je kvalitet dobar, dizajn odličan, a o svemu tome govori i njegova prisutnost širom planete.

Hauck kolica za bebe

Još jedan od popularnih nemačkih brendova koji je specijalizovan za krupnu bebi opremu. Postojanje duže od 80 godina govori o tome da su uložili mnogo u svoj razvoj, a to potvrđuju mnogi roditelji širom Evrope koji se za kolica za bebe odlučuju upravo za njihov asortiman u kojem postoje brojna kolica, od kišobran, najjednostavnijih, preko duo i trio sistema, a tu su svakako i različite cene koje se mogu prilagoditi svačijim potrebama i mogućnostima.

Chicco kolica za bebe

Jedna od prvih asocijacija na bebi opremu i decu uopšte jeste ovaj italijanski brend koji predstavlja jedan od najpopularnijih na svetu, jer pokriva sve potrebe dece od rođenja do treće godina. Ista stvar je i sa Chicco kolicima za bebe, kojih ima u različitim kombinacijama mogućnosti, dodataka, ali i cena, pa se kreću od veoma povoljnih, do nekih skupljih koja poseduju ojačanja, posebne dodatke i svakako bolji kvalitet.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *