Dušek za krevetac je neophodan svakoj bebi. Bitno je da bude kvalitetan i udoban

 

Bez obzira da li imate klasičan krevetac standardnih dimenzija ili kolevku, koju ste nasledili, obezbedite bebi udoban dušek za spavanje. Redovno ga provetravajte kako bi beba imala miran san i zdravo okruženje. To isto radite i sa vašim dušekom u okviru redovnog održavanja.

Dušeci za krevetac mogu biti urađeni po meri

U slučaju da nasleđujete krevetac ili kolevku nestandardnih dimenzija, nemojte da se brinete, dušeci za krevetac mogu biti urađeni po meri i to od različitih materijala, a za samu izradu je potrebno svega par dana. Da vam dušek ne bi stajao sa strane i skupljao grinje, tek kada budete opremili bebinu sobu, poručite željeni model. Obavezno ga, pre nego namontirate, ostavite jedan dan na suncu da se provetri kako bi bili sigurni da je bezbedan za korišćenje.

Šta podrazumeva klasik dušek za krevetac?

Klasični dušek za krevetac napravljen je od bonel žičanog jezgra, tvrdo impregniranog ecofilca,yuflina, zaštitnog platna, ima štepovanu navlaku sa antialergijskom zaštitom. Njegova debljina je 18cm pa vodite računa o dimenzikama kreveca, pogotovo kolevke kako bi dušek,usled debljine mogao da odgovara krevecu.

Lux medicot

Lux medicot je antialergijski dušek bez žičanog jezgra, koji je napunjen poliuretanskom penom.Sadrži pamuk i vunu,koji prolaze kroz presu, jer se ne koristi lepak i dostižu debljinu od po 5cm. Sam dušek je 15cm visine i zahvaljujući zimskoj i letnjoj strani veoma je udoban za spavanje. Ovaj tip dušeka je moguće raditi po meri.

Dušeci od memorijske pene

Ovi dušeci su svega 8cm debljine te su idealni za kolevke i prenosive krevece. Takođe, mogu da se rade po meri, a laki su za održavanje pošto im se navlaka pere na temperature od 40 stepeni. Navlaka ujedno ima antialergijsku i antibakterijsku zaštitu.

Za prenosive krevece birajte sklopive dušeke 

Ukoliko imate prenosivi krevetac i često ste na putu, sklopivi dušeci će omogućiti lakši transport. Podeljeni na tri dela ovi dušeci su urađeni u standardnoj dimenziji 120*60 kao što su i dimenzije kreveca. Napravljeni su od poliuretanske pene i bebama su veoma udobni. Naravno, vremenom kako beba raste tako je i bolje imati klasični krevetac  i dušek iz jednog dela koji je bebama svakako udobniji pogotovo kada sa više kilograma naležu na njega.

Potražite dušeke za krevetac na decjisajt.rs

Udobne i kvalitetne dušeke za krevetac pronaći ćete na www.decjisajt.rs. Ukoliko vam standardne dimenzije ne odgovaraju, naručite po željenim. Svega par dana nakon toga biće Vam isporučeni na adresu. Sigurni smo da ćete i vi i beba biti zadovoljni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *