PRX T33 tretman lica – trenutni estetski hit u svetu

Prema dosadašnjim iskustvima hemijski piling lica postizao je izuzetne rezultate u tretmanima revitalizacije kože, znakova starenja, smanjenja hiperpigmentacije, akni i proširenih pora. Za ovu vrstu tretmana karakteristično je crvenilo, iritacija i perutanje koji traju po nekoliko dana, mada se može reći da su zanemarljivi u odnosu na efekte koje hemijski piling lica ima. 

Istraživali smo postoji li idealno rešenje: fenomenalni rezultati bez ikakvog perioda oporavka. Da, to je zaista moguće uz Prx t33 tretman, inovativne formule sa aktivnim sastojcima, koji su u savršenom balansu i omogućavaju momentalnu revitalizaciju kože i to bez bola, crvenila i ljuštenja. Fenomenalni rezultati bez perioda potrebnog za oporavak učinili su da apsolutni hit među kozmetičkim tretmanima postane baš prx tretman. Iskustva brojnih zadovoljnih pacijenata nepogrešivo dokazuju da je ovaj metod istovremeno delotvoran i moćan, ali i komforan i nežan prema koži.

Šta je inovativni prx t33 tretman?

“Hemijski piling lica bez pilinga”, čest naziv za Prx t33 tretman, je savremena i inovativna metoda čija je tajna u aktivnoj formuli koju čine trihlorsirćetna kiselina, vodonik peroksid i kojična kiselina, drugim rečima savršeno izbalansiran sastav i interakcija ovih elemenata.

Trihlorsirćetna kiselina,  koncentracije 33%, je osnova za prx tretman. Iskustva su dokazala da ona vrši stimulaciju fibroblasta da proizvode kolagen, da ima snažno protivupalno delovanje i da onemogućava razvoj bakterija koje uzrokuju pojavu akni i baš zbog tih osobina postiže evidentne revitalizujuće, smirujuće i podmlađujuće rezultate na koži.

Vodonik peroksid, poznat po antiseptičkom delovanju, u kontaktu sa kožom oslobađa kiseonik, mehanički čisti kožu i vrši dodatno snabdevanje kiseonikom. Zbog ovog dejstva vodonik peroksida trihlorsirćetna kiselina ima mogućnost da brzo prodire u dublje slojeve kože, što čuva površinski sloj i sprečava iritaciju, perutanje i crvenilo. U tome je sjajna sinergija aktivnih sastojaka osobena samo za prx t33 tretman, jer je nema ni jedan drugi hemijski piling lica.

Kojična kiselina direktno utiče na smanjeno stvaranje melanina, što obezbeđuje efekat izbeljivanja kože koji ima prx tretman. Iskustva dokazuju da je odlično deluje na staračke fleke i pege, hiperpigmentaciju nastalu štetnim UV zračenjem i postupalne fleke koje ostaju posle akni.

Yaremche, Bukovel, Ukraine – January 10, 2022 preparation for procedure prx-t33. Chemical Peel Face Treatment with Retinol Serum

Kome će pomoći prx t33 tretman?

Prx t33 hemijski piling lica u odnosu na konvencionalne pilinge odlikuju sledeće prednosti:

 • tretman ne izaziva fotoosetljivost, pa se može raditi u svakom godišnjem dobu, čak i tokom leta, što nije osobina ostalih pilinga
 • potpuno je bezbolan i komforan, bez upotrebe igala i eventualno može da izazove jedino kratkotrajno peckanje i zagrevanje, a traje samo 30-ak minuta nakon kojih se pacijent može vratiti uobičajenim aktivnostima
 • ne postoji period oporavka, zato što na koži ne izaziva iritaciju, crvenilo i neprijatno ljuštenje koje je karakteristično za hemijske pilinge, a tretirano područje ima prirodnu teksturu i boju 

Efekat koji postiže prx tretman, iskustva pacijenata govore u prilog tome, najbolji je kod sledećih problema i stanja kože:

 • opuštena koža lica, vrata i dekoltea
 •  finije, plitke bore
 • anti age efekat ( u prevenciji starenja )
 • zapušene i proširene pore i masna koža sklona nastanku bubuljica
 • dopunska terapija u lečenju bubuljica
 • ožiljci i fleke od bubuljica
 • neujednačen ten, siva, beživotna koža
 • pojava strija
 • hiperpigmentacije kože, fleke i pege od sunca

Rezultati revitalizacije koju pruža prx t33 tretman odmah su vidljivi i istog trenutka možete očekivati:

 • dubinsko čišćenje lica
 • ujednačen, posvetljen ten sa manje vidljivim pigmentacijskim promenama
 • revitalizovanu kožu i evidentno bolju teksturu
 •  zategnutu, glatku i podmlađenu kožu sa manje izraženim borama

Prx t33 hemijski piling lica sa razlogom je jedan od najtraženijih i najefikasnijih metoda, a ako poslušate savet stručnog estetskog tima i ponovite tretman 3 do 6 puta, na 7 do 10 dana vidljivi rezultati postaće trajni tokom vremena. Brzo, bezbolno, bezbedno i bez perioda oporavka obrišite godine sa svog lica!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *