Zašto kupiti štelujuće nogice za nameštaj?

Da li znate šta su Štelujuce nogice za namestaj? Ako i ne znate, vreme je da se o njima iformišete, jer zaista, nekada rešavaju pola posla.

Važno je da istaknemo na samom početku – Štelujuce nogice za namastaj dostupne su u svim najbolje snabdevenim radnjama koje se bave prodajom i distribucijom okova za namešta, ručki, nogara i nogica za sve elemente nameštaja u vašem domu.

Štelujuce nogice za namestaj izrađuju se od različitih materijala – najlešće je zbog njihove praktične funkcije tu u pitanju metal, ali se mogu naći i one izrađene od kvalitetne čvrste plastike. Naravno, kada se odlučite u ovakvu kupovinu, odaberite najbolje opremljenu radnju koja nudi široki izbor, kako biste mogli da pronađete one stelujuce nogice za namestaj koje će vam najviše odgovarati i po boji, obliku, materijalu, ali i biti dovoljno čvrste za teret koji treba da ponesu.

Štelujuće nogice za nameštaj – jednostavno rešenje za neravne podove

Među mnogobrojnim problemima koji nas mogu snaći prilikom uređivanja našeg doma, neravni podovi su problem sa kojim se vrlo često susrećemo. Rešenje ovog problema zapravo nije nimalo jednostavno. Najpre krenimo od toga što podovi zauzimaju, pored zidova, najviše površine u našem stanu. Problem koji nastane sa podom je realno veliki problem u uređenju enterijera, a naočito mogu biti problematične neravnine na podu. Verovatno najgora situacija u kojoj se možemo naći po pitanju uređenja enterijera, a kada govorimo o tim neki krupnijim radovima, jeste da kada sve bude gotovo, i kada smo već spremni da u sveže okrečen stan sa postavljenim podom i pločicama unesemo sav željeni nameštaj, baš u tom trenutku primetimo da pod nije dobro iznivelisan, odnosno da na njemu postoje neravnine, što nas tek onda povodi do daljih problema sa postavljanjem nameštaja. Realno, nikome nije potreban sto koji će se klatiti kada se slučajno nalaktimo na njega dok jedemo, stolica koja ne stoji dovoljno stabilno, naročito ako u stanu ili kući imamo decu, pa može biti ugrožena i njihova sigursnost, a da ne pričamo tek o tome koliki problem može biti da nam se na podu koji nije dovoljno ravan ne uklapa fotelja ili veća garnitura u dnevnom boravku, krevet ili ormari u dečijoj ili spavaćoj sobi. Upravo su ovo trenuci za koje, iako naizgled nije tako, postoji vrlo jednostavno rešenje – stelujuce nogice za namestaj. Uz pomoć njih lako ćemo rešiti problem sa neravninama ili lošom iznivelisanošću poda u stanu ili kući.

Pored ove prvenstveno praktične fukncije, stelujuce nogice za namestaj mogu imati i finu estetsku funkciju – pa s obzirom na to da ih u najbolje opremljenim prodavnicama sa ovakvom robom ima u različitim veličinama, oblicima i bojama, a i izrađenih od različitih materijala, vrlo lako možete pronaći one koje će rešiti problem sa neravninama na podu, a pritom se i dobro uklopiti u vaš enterijer.

Ne zaboravimo i baštenski nameštaj i garniture

Ukoliko volite da uživate u svom dvorištu, i ukoliko ispred svoje kuće ili vikendice imate omilejnu baštensku garnituru, sigurno ste barem jednom imali problem i domišljali se kako da baštenski nameštaj nečim podglavite ne bi li stajao dovojno stabilno.

Prilikom izbora štelujućih nogara bitno je izabrati one koje imaju zaštitu kako ne bi došlo do grebanja i štete, pogotovu kod plocica na terasi.

S obzirom na gotovo garantovanu neravnost terena u našim dvorištima, bilo da govorimo o zemlji ili nekom izlivenom podestu od betona, stelujuce nogice za namestaj će nam i u ovom situaciji lako rešiti problem i omogućiti da baštenski nameštaj stoji stabilno, bez ljuljanja i naginjanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *