Tri razloga da (ipak) naručite ketering

I… Sada je zvanično – ostalo je još samo malo vremena do važnog dana, do te velike proslave koju organizujete, a vi i dalje niste smislili šta ćete da uradite po pitanju hrane. Sa jedne strane, ako već organizujete zabavu, želeli biste da sami spremite hranu i budete „pravi“ domaćini, ali sa druge strane zaista ne možete da razmišljate još i o tome. Pa ni prostor niste sredili, a kamoli ono što bi trebalo da bude na stolu!

Ne očajavajte. U ovakvim situacijama je uvek bolje potražiti pomoć, osloniti se na nekog drugog i „muku“ prebaciti na drugu stranu. Ukoliko nemate vremena za kuvanje, ne znate ni šta biste skuvali, a ruku na srce niste baš nešto ni vešti u svemu tome, spas za vas je – ketering!

Nemojte biti sumnjičavi – evo zašto je dobar ketering zaista laka i ukusna opcija za vas!

Brzo i lako

Kada ste u škripcu sa vremenom, znate i sami, posao mora biti raspodeljen na barem još nekoliko lica. Prosto, ljudski je da ne možete sve da stignete sami i da vam je potrebna pomoć. Kada ne znate gde „udarate“, a potrebno je još da mislite i na hranu – jednostavno nemojte! Naručite ketering i precrtajte tu stavku sa spiska. Tako je brzo, lako i jednostavno. Ukoliko je moguće, odaberite provereni ketering za koji znate da je uvek svež i ukusan i nećete morati da brinete oko toga da li će se gostima svideti.

Raznovrsno

Još jedna stvar zbog koje je ketering tako dobar i koristan je to što je raznovrstan! Topla i hladna predjela, slani i slatki kolači i torte, salate, voće i povrće, umaci, peciva… Sve to se može naći i na vašem stolu, a vi niste ni prstom mrdnuli! Osim što ste pozvali nekoliko brojeva… Sigurno ste i sami svesni da je priprema ovolike količine raznovrsne hrane „ubistvo“ kako u pogledu vremena, tako i u pogledu toga da možda ni ne znate sve to sami da pripremite, a ne želite da nešto ne uspe. Zato se lepo prepustite profesionalcima i ne brinete! A na vašem stolu će se naći toliko đakonija da nećete znati koju ćete pre i sami probati.

Ekonomično

Na prvi pogled vam se može učiniti da katering baš i nije jeftina opcija, naprotiv – pomislićete da nemate vi dovoljno para da još i poručujete ketering. Ipak, razmislite bolje – ako želite raznovrsnost, izračunajte koliko će vam novca biti potrebno da kupite sve potrebne namirnice, naročito ako govorimo o velikoj količini hrane. A gde je  tu vaše vreme, potrošena struja, pa čak i živci! Shvatićete da je daleko ekonomičnije (u svakom smislu!) da jednostavno ovu stavku sa spiska prepustite nekom drugom, odnosno, da naručite ketering i ne brinete još i oko toga. Ponovo naglašavamo, najbolje bi bilo da naručite ketering od proverene osobe i da joj pre naručivanja objasnite šta vam je potrebno i šta ste zamislili. Naravno, konsultacije i dodatni saveti su poželjni! Kada uskladite svoje želje i potrebe sa onim što je moguće, bićete sigurni da ste novac uložili u pravu stvar i da ste odabrali najbolje za svoju zabavu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *