Detoksikacija organizma uz pomoć zelenog soka od žita

Da biste na prirodan način uradili čiscenje organizma od toksina i parazita, možete pribeći različitim načinima za detoksikaciju i čiscenje creva. Detoksikacija organizma je veoma važna kako bismo se oslobodili nagomilanih štetnih materija i obezbedili bolje funkcionisanje naših unutrašnjih organa. Na ovaj način sačuvaćete zdravlje i ojačati imunitet, a ako ste već podlegli nekim zdravstvenim tegovama – ciscenje organizma od toksina i parazita pomoći će vam da se brže oporavite.


Ciscenje creva pomoći će vam da poboljšate varenje i regulišete kilažu, a u pomoć vam stižu različiti saveti i metode uz koje ćete odgovoriti na pitanje kako izbaciti toksine iz organizma prirodnim putem! Jedan od alternativnih i 100 % prirodnih proizvoda za čišćenje organizma od toksina i parazita jeste zeleni sok od žita. S obzirom da je napravljen bez bilo kakvih dodataka, zeleni sok od zita mogu koristiti i deca starija od dve godine, odrasle starije osobe, trudnice i svi oni koji žele da se reše različitih zdravstvenih problema ili samo poboljšaju svoj imunitet! Ne postoje nuspojave, ali se u prvim danima konzumiranja napitka može javiti ređa zelenkasta stolica kao znak za čišćenje creva i otpočinjanje detoksikacije.

Kako izbaciti toksine iz organizma – zeleni sok od zita kao jedinstveni odgovor

Zeleni sok od žita je sasvim prirodan napitak, stvoren kao jedinstveni odgovor na pitanje kako izbaciti toksine iz organizma. I ne samo to! Osim što sprovodi čišćenje organizma od toksina i parazita i generalnočišćenje creva, ovaj sok uništava štetne bakterije i ima blagotvoran učinak na crevnu floru, pospešuje kretanje i vitalnost kod starijih osoba, smanjuje umor, pomaže kod problema sa varenjem, a služi i kao napitak za jačanje imuniteta, odnosno pozitivno deluje na različite bolesti, pa i one maligne!
Ukoliko ste pokušali sa različitim preparatima koji su nudili potencijalne odgovore na pitanje kako izbaciti toksine iz organizma i izvršiti detoksikaciju, odnosno čišćenje creva, a ni jedan od njih vam nije pomogao da izvršite generalnočišćenje organizma od toksina i parazita i rešite se zdravstvenih tegova – ne gubite nadu, jer zeleni sok od zita zaista daje pozitivne rezultate!

Kako zeleni sok od zita utiče na ciscenje creva?

Lekovita svojstva Spelte, autohtone sorte žita, bila su poznata od davnina različitim narodima, pa je ova žitarica ranije bila vrlo uzgajana, ali su je ljudi u XIX veku zapostavili. Danas, ona se ponovo oživljava u preduzeću Zeleno žito Nemet iz Subotice da bi se stvorio jedinstveni napitak za ciscenje creva i organizma od različitih štetnih materija, te poboljšalo opšte stanje zdravlja!

zoto

Za zeleni sok od zita se sa razlogom kaže da je “majka presne ishrane” i prava vitaminska bomba, jer je napravljena ceđenjem mladih izdanaka i klica Spelte, te je bogata vitaminima, mineralima, enzimima, proteinima, belančevinama, hlorofilom i drugim korisnim sastojcima. Kako bi sačuvao lekovita svojstva, potrebno je da se zaleđen čuva do momenta konzumacije, a kada se jednom odledi – zeleni sok od žita više ne treba zamrzavati, jer već nakon pola sata gubi svoja svojstva i pozitivne efekte.
Zeleni sok od žita je sladunjav, te predstavlja vrlo ukusan detoks-napitak za ciscenje organizma od toksina i parazita. Osim u ove svrhe, zeleni sok od zita se koristi i kao dodatak ishrani zdravih ljudi, kako bi se obezbedio jak imunitet, dobro zdravlje i normalan rad svih organa.

Takođe, u ponudi firme Zeleno žito Nemet nalazi se i zeleni sok od zita + Ω3. Ovo je napitak koji osim svih korisnih sastojaka Spelte sadrži i blagotvorna dejstva Ω3 masnih kiselina, te predstavlja savršeno izbalansiran sok bogat aminokiselima, vitaminima, enzimima, mikroelementima, hlorofilom i drugim korisnim sastojcima. Zeleni sok odžita + Ω3 pozitivno utiče na nervni sistem, obnavlja krv i reguliše holesterol i trigliceride, jača imunitet, reguliše telesnu težinu, krvni pritisak i puls, a takođe podstiče čišćenje creva i može takođe poslužiti kao odgovor na pitanje kako izbaciti toksine iz organizma!
Za više informacija o tome kako se upotrebljava zeleni sok od zita, koliko treba da traje terapija da biste postigli željene rezultate, koji su još prirodni zeleni sokovi dostupni na tržištu i gde ih možete pronaći – posetite sajt Zeleno žito Nemet.

Autor teksta: Biljana Radojčić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *