Zbog čega je dobro imati akumulatorsku bušilicu u kući?

 

Akumulatorska bušilica jedan je od najsvestranijih i najkorisnijih alata koji možete posedovati. Akumulatorske bušilice su neophodne za većinu poslova koji se tiču obrade drveta i omogucavaju ́ vam da radite bilo gde bez brige o produžnim kablovima ili utičnicama. Ove bušilice možete jednostavno kombinovati sa nastavcima kako biste instalirali odvodne ventilacione cevi. Bušilice možete koristiti umesto šrafcigera, pa čak i kao pomoć pri sađenju lukovica i raznih drugih biljaka, iako je ovako nešto neobićno ređi slučaj. U ovom članku ćemo navesti nekoliko interesantnih načina kako da iskoristite vašu akumulatorsku bušilicu.

Instaliranje zidnih čiviluka

Da li u kući imate dovoljno mesta za vaše kapute i jakne? Ako ne, ovaj mali projekat u kojem možete iskoristiti bušilicu je savršeno rešenje za vas. Zidni čiviluk će vam rešiti problem nedostatka dovoljno vešalica i ormara u kući, a isto tako zadovoljiti vašu potrebu rukovanja električnim alatom.

Svakako možete otići do obližnje prodavnice i kupiti čiviluk, a mozžete ga i napraviti sami. Zidni čiviluk nije težak projekat, a može vam dosta olakšati ako imate problema sa viškom odeće u ormaru. Ako ste odlucili da napravite sami, mozete iskoristiti bilo šta što ima kukicu, pa čak i stare kvake. Ovo može doprineti i unikatnosti vašeg enterijera i tako ćete istovremeno uštedeti novac!

Ako ste izabrali šta ćete koristiti kao kukice, nedostaje vam samo drveni deo na koji ćete ih ušrafiti. Za ovo će vam trebati bušilica kao i za šrafljenje samog čiviluka za zid. Za ovo možete iskoristiti i plasticni tipl ako želite da budete sigurni da će čiviluk biti sigurno zašrafljen.

Napravite unikatan sto od starih vrata

 

Da li su vam ostala neka vrata nakon što ste renovirali kuću? Ako jesu, ona mogu biti odličan kućni projekat koji neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Ukoliko se odlučite da napravite sto od starih vrata, neophodna vam je samo bušilica i četiri nogare. Osim toga, možete i kupiti farbu da učinite sto još unikatnijim i da ga uklopite sa enterijerom po vašoj meri. Ako pak zelite da zadržite prelepu boju i šare drveta, sigurno ćete moći da nađete nešto što vam odgovara u širokom asortimanu lakova za drvo u obližnjoj farbari.

Napravite policu za knjige

Ukoliko volite da čitate, nijedna polica nije višak. Čak i ako ste moderni čitalac i koristite tablet ili telefon za ovu opuštajuću aktivnost, na polici možete postaviti razne ukrase, figurice i ramove. Međutim, pravljenje police je već ozbiljniji projekat ako niste do sad radili ništa slično. Najbitnija stvar je da vam daske budu ravne, a samim tim i dobro osigurane sa obe strane. Uz to možete instalirati i delove na kojima će daske stojati i time povećati stabilnost same police. Bušilica će ovde biti i te kako korisna, pa čak i neophodna. Zašrafite svaku dasku pažljivo i sa onoliko šrafova koliko smatrate da je potrebno. Zlatno pravilo ovde je, da uvek moze još! Ovo je zaista veoma interestantan projekat i garantovano ćete se dobro zabavljati dok se mučite sa daskama. Krajnji produkt će biti vaša tvorevina koja će ne samo ulepšati enterijer, već i napraviti prostor za ukrase i suvenire sa letovanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *