Šta nikako ne bi trebalo da obučete za doček Nove godine u restoranima?

Kada ste već izabrali da doček Nove godine provedete u nekom dobrom restoranu, onda je dodatni zadatak pred vama. Taj zadatak se odnosi na odevnu kombinaciju i već mesec dana, a možda i više pre samog dočeka postavljate sebi pitanje: šta obući?

Kada čujete reči kao što su Nova godina restorani Beograd, odmah pomislite na romantičnu Novogodišnju večeru u nekom otmenom restoranu na krovu neke od najviših zgrada prestonice. Odmah zatim vam pada na pamet, ali šta obući za takvu ili sličnu priliku? iImate na umu nije to nimalo jednostavno pitanje, nije lako pronaći ono što je u trendu, ono što vama odgovara, ono što će vam učiniti srećnima kada obučete. Svake godine  u različitim restoranima se pojavljuju ljudi koji uglavnom nose iste stvari. Jedne godine je aktuelan jedan trend, druge drugi. U različitosti i jeste poeta, ali uvek postoje te dve tri devojke koje su slično obučene, ako ne i više njih. Ista je stvar i sa muškarcima, samo što je to kod njih daleko manje izraženije, jer oni i nemaju baš neki izbor, pa su uvek sve oči uprte u devojke i u to šta su one obukle. Treba da znate koje stvari ne bi trebalo da nosite na dočeku Nove 2019. godine:

Teksas farmerice

Nemamo ništa protiv teksas farmerica, ali treba da znate da njih ne treba da nosite na dočeku Nove godine. Ovde naravno govorimo o dočeku Nove godine u restoranu, a ne o dočeku Nove godine kući ili u nekoj opuštenijoj varijantu. Naravno kada su kućne žurke u pitanju onda je sasvim dozvoljeno da obučete farmerice. U svakom drugom slučaju, odnosno u slučaju restorana trebalo bi da izbegavate farmerice. I to u širokom luku. Farmerice, odnosno teksas farmerice nisu ozbiljne, ne možete da se predstavite lepo u njima, koliko god se vi u njima dobro osećali. Treba naravno da izaberete nešto u čemu ćete se dobro osećati, ali farmerice treba da zanemarite. Postoji mnogo vrsta elegantnih pantalona, koje su prilagođene dočeku Nove godine u restoranima.

Previše vulgarne i otvorene stvari

Devojke kada se spremaju za doček Nove godine, žele da budu primećene, žele da se istaknu, a onda nekada i preteraju i nekada to ne da ne deluje lepo, nego deluje jako ružno i vulgarno. Vulgarnost niko ne ceni, samo drugi na osnovu te vaše vulgarnosti mogu steći pogrešnu sliku o vama. Ukoliko se obučete previše provokativno i vulgarno ništa nećete time postići. Svi će gledati u vas, to je tačno, ali će vas svi gledati kao objekat, a neko će vam možda i sažaljevati, zato što osim aduta nema  šta drugo da pokažete. Tako da, seksi i odmereno možete da izgledate i u haljinama koje nisu vulgarne i u haljinama koje pokrivaju sve delove tela. Senzualnost nije samo u kič i otvorenim stvarima, već u načinu na koji se vi predstavljate. Mala crna haljina je svakako uvek dobar izbor.

Haljina za plažu – nikako za doček Nove godine

Previše jednostavnosti nekada može da „ubije“, kao i previše kiča. U redu je da volite jednostavnost i jednostavnost može da bude dobra, može da bude odlična, ali jednostavnost može da bude i previše jednostavna i onda to neće ličiti ni na šta. Trudite se naravno da budete jednostavni, ukoliko to volite, ali nemojte otići i u tu drugu krajnost, koja može da vas samo učini potpuno neprimetnima na dočeku Nove godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *