SERVISIRANJE TELEVIZORA U NOVOM SADU: KORAK PO KORAK

Recimo da vam se televizor pokvari da li biste znali kome da se prvo obratite kao stanovnik jednog od najvećih gradova Srbije (Novi Sad)? Ljudi obično pozovu nekoga od prijatelja ili rođaka da se raspitaju poznaju li majstora za preporuku, jer ne žele da plate više nego što je zaista potrebno, a  sa druge strane žele i sigurnost da je sve urađneo kako treba.

U redu je da vas brine cena popravke televizora i kvalitet usluge, pogotovo ako ste imali loša iskustva od ranije sa majstorima. Ali današnji servisi za popravku tv uređaja nude sigurnost na više načina, tako da je potrebno samo da okrenete broj telefona i dobićete sva potrebna uputstva od stručnih lica. Ipak, pročitajte savete koji su nam dali iz servisa Desago kako izgleda taj proces o čemu vam pišemo u nastavku.

Pretraga i izbor servisa

Danas je to bar lako čak i ako živite u velikom gradu poput Novog Sada i do sada vam nije bio potreban majstor ove vrste. Potreban vam je pametan uređaj i dostupnost interneta. Jednostavnom pretragom na internetu možete naći više radnji i servisa koje se bave popravkom i servisiranjem tv uređaja. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste da li daju garancije na svoj rad tj. izvršene popravke i da li popravljaju televizor vaše marke. Prednost je što većina registrovanih firmi za tu oblast servisira sve brendove televizora i sve generacije televizora. Ukoliko niste u mogućnosti da odete do servisa, ni to nije problem jer većina servisera dolazi na kućnu adresu i to uglavnom besplatno.

Dijagnostika

Kao što je gore pomenuto, u današnje vreme najveći broj registrovanih servisa ponudiće vam dolazak na kućnu adresu kada će odmah pokušati da otklone kvar ukoliko je to moguće. Najveći broj njih svoj izalazak na teren ili samu dijagnostiku neće vam naplatiti. U slučaju da popravka na licu mesta nije moguća, serviseri koji su došli poneli bi vaš uređaj sa sobom u radionicu na dalji rad. Pre toga oni će vas upoznati sa tim šta je mogući kvar i koliko bi vas eventualna popravka ili zamena dela koštala. Na osnovu toga vi odlučujete da li ćete nastaviti sa popravkom ili ne. 

Popravka

Ako bismo mogli da izdvojimo najčešće kvarove na televizorima svih vrsta to bi bili oni vezani za problema sa tonom, ekranom televizora ili one koji ne reaguju na komande upućene daljinskim upravljačem. U Novom Sadu postoje servisi koji će vam ponuti i zamenski televizor prilikom pruzimanja vašeg koji je potrebno popraviti koji možete koristiti dok se vaš ne popravi. Takođe, ovako veliki i dugogodišnji servisi poseduju velike lagere originalnih rezervnih delova za različite modele televizora, a uz to vam mogu ponuti i garanciju. Iskusne ruke majstora otkloniće kvar u što kraćem roku, a o njihovom kvalitetu i pouzdanosti može posvedočiti i mogućnost davanja garancije ili ne. Ukoliko niste u mogućnosti da preuzmete svoj uređaj nakon popravke, isti će vam besplatno biti vraćen na adresu.

Plaćanje usluge

Kao i kod većine stvari koje danas kupujemo imaćete mogućnost da platite kešom i to tek nakon što je popravka zavšrnea, u punom iznosu, ali može se desiti da će vam neki savremeniji servisi ponuditi i mogućnost odloženog plaćanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *