Razlozi zbog kojih je dobro iznajmiti stan u Mirjevu

Da li razmišljate ili ste u procesu preseljenja iz stana u stan, ili možda pretražujete gde biste to mogli da živite kada je Beograd u pitanju? Odgovora na ovakva pitanja je zaista mnogo, jer mnogo je i stvari koje se gledaju, udaljenost od fakulteta, posla, škole, blizina određenih institucija, kvadratura stana, stanje zgrade i stana, te na samom kraju često i ono najvažnije, a to je visina mesečne kirije.

Sve ovo je nekad teško pomiriti i pronaći najbolje rešenje, ali se kompromis uvek negde pravi. Jedno od naselja koje je iz mnogo razloga sve više popularno za život u njemu jeste Mirjevo, što je do pre nekoliko godina bilo čak možda i nezamislivo.

Izdavanje stanova Mirijevo sada prikazuje kao jako poželjno naselje, a razloga za to zaista ima mnogo. Iako se radi o delu grada koji se do pre deceniju i po posmatrao kao seosko naselje, možda čak i nepravedno jer je udaljeno svega 7 km od centra grada, to su ipak izazvale nepregledne površine zelenila i šume bez mnogo građevina na njemu. Danas se situacija promenila, pa se konstantno grade novi kompleksi zgrada, a naselje je dobilo sasvim drugačiji izgled što je uslovilo to da mnogi krenu ka njemu.

Pristupačne cene za izdavanje stanova

Izdavanje stanova u Mirijevu je možda tako popularno poslednjih godina, tj. ne možda već sigurno, zbog realnih cena koje se traže za stanove. Činjenica je da je Mirijevo jedno od naselja gde se može naći stan u novogradnji po veoma pristojnim cenama u odnosu na centar Beograda, Novi Beograd, te druge delove grada, gde su stanovi manje kvadrature i mnogo lošijeg stanja dosta skuplji. Ono šta jeste nazobilazna činjenica to je da u ovom kraju možete sebi obezbediti komfor, ali ne da to bude i luksuz, već komfor po normalnim cenama. Iz ovih razloga, pored još nekih, izdavanje stanova Mirijevo predstavlja najpopularnijim među mladim porodicama i među studentima, no, to nije jedini razlog zbog kojeg dolaze u ovaj kraj grada.

Dobra povezanost

Kako poslovnim ljudima, porodicama sa decom, školarcima, tako i studentima, jedna od važnih stvari u okviru mesta u kojem žive jeste kvalitetna povezanost sa dosta drugih delova grada javnim gradskim saobraćajem. Brojna naselja se ne mogu time pohvaliti, dok Mirijevo zaista može, što ga i čini sve popularnijim, jer je dobro povezano, nema velikih gužvi u saobraćaju, pa se prilično brzo stiže do nekih udaljenijih delova grada. Bitno je i to, što je već na početku pomenuto, da se nalazi na samo 7 km od centra Beograda, što mu daje brojne dodatne prednosti.

Okruženost zelenilom

Mirijevo se sve više gradi, to je trend koji traje već godinama, ali je važno to da se ne uklanjaju zelene površine koje su simbol ovog naselja, već one ostaju između zgrada, između kompleksa i stvaraju mir, tišinu i svežiji i lepši vazduh, pa se i zime zanimljivije, a leta podnošljivija i bolja, nego kada je sam grad u pitanju. Sve ovo čini da ovo bude mirniji kraj za život, zbog čega je izdavanje stanova u Mirijevu dobilo na pažnji, ali i zbog čega treba da uzmete u razmatranje život u ovom delu Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *