Moderni kontejneri – rešenje za svaku namenu

Reč kontejner dobila je nova značenja. Moderni kontejneri postali su rešenje za lako i brzo uređenje poslovnog, stambenog, magacinskog ili nekog drugog prostora.

Svi moderni kontejneri prave se po željama kupca i zahvaljujući kvalitetnoj izradi postaju odlična prostorna rešenja u raznim prilikama. Treba vam čist prostor kao magacin za stvari? Pravite kancelarijski prostor tamo gde nema zgrada? Želite vikendicu u prirodi? Možda vam je potrebna privremena prodavnica ili sanitarni prostor?  Za sve ove i mnoge druge namene brzo, jednostavno i praktično rešenje jesu montažni kontejneri. Ovakve moderne ,,kutije“ mogu da postanu i izdvojeni objekti različitih firmi, škola ili vrtića, domova zdravlja, biblioteka ili prodavnice sveže hrane, svlačionice, izložbeni prostori, cvećare, kafići i još mnogo toga. Mogućnosti su bezbrojne jer su u ponudi različiti modeli sa mnogo upotreba. 

Iako se često pomisli da su moderni kontejneri samo privremena rešenja, njihov kvalitet i opremljenost pokazuju da mogu da traju veoma dugo. 

Prenosivost, praktičnost, individualnost

Ono što je posebna prednost svih vrsta kontejnera iz sistema jeste njihova pokretljivost, odnosno to što se mogu lako premestiti sa jednog mesta na drugo. Tako recimo prostor koji je leti služio kao trafika-prodavnica može za vreme hladnih dana postati prostor za skladištenje stvari ili neka vrsta kancelarije. 

Treba naglasiti da mnogi modeli imaju sve što je potrebno za jedan radni dan i njihova praktičnost se ne dovodi u pitanje. Moderni kontejneri mogu biti uređeni  kao prave kancelarije, imaju svetlo, utičnice, grejanje, vodovodne i kanalizacione instalacije što podrazumeva i potpuno funkcionalan toalet. Zavisno od namene u njih se može smestiti adekvatan nameštaj, od kancelarijskih stolova i stolica, do polica i udobnih fotelja ili kreveta. 

Posebna pogodnost modernih kontejnera jeste što mogu biti uređeni na osnovu individualnih potreba i želja. Raspored nameštaja, veličina prostorija, spoljašnji i unutrašnji dizajn, sve je to stvar izbora kupca. Unutrašnji prostor svakog kontejnera iskorišćen je na najbolji mogući način bilo da je u pitanju stambeni, poslovni ili magacinski prostor. 

Opremljenost

Moderni kontejneri dobro su opremljeni. Zavisno od namene prilagođava se unutrašne uređenje. Većina modela (osim recimo magacina) imaju pvc stolariju, određen broj vrata i prozora, laminat, a u mnoge je ugrađen i termoizolacioni sistem. Postoje i modeli sa spoljašnjim stepenicama na ulazu kao i oni sa velikim staklenim vratima kroz koje ulazi mnogo dbevne svetlosti.

Posebni, veći modeli imaju i terase sa tendom, a neki su i na sprat. U pitanju su spojeni modeli sa unutrašnjim stepenicana koji nude komfor udobne vikendice ili veoma funkcionalne i moderne kancelarije. 

Nameštaj unutar kontejnera može biti različitog materijala, kao i u bilo kom unutrašnjem prostoru. Možete izabrati tople i prirodne materijale od drveta, kao i one moderne od metala i stakla. Šetajući ovim prostorom osećaćete se prijatno i komforno jer ste prostor uredili po svom ukusu i potrebama. Bilo da ste u prirodi, na sred gradilišta ili u gradskoj gužvi, imaćete sve što vam je potrebno. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *