Koji majstori su dostupni u bilo koje doba dana i noći?

 

Za kvarove ni jedan trenutak nije pogodan, ali kada bi morali da se odlučimo da li će se to desiti preko dana ili noću, uvek ćemo izabrati dan. Razlog jeste što preko dana možemo veoma brzo naći majstora za popravku.

Ukoliko svoje kućne aparate ne koristite po uputstvu, ne koristite pravilno ili preforsirate korišćenjem, veoma je moguće da će doći do kvara. Neki kvarovi moraju da se saniraju odmah kako ne bi došlo do još veće štete. Ukoliko vam se takav kvar desi noću, i ne mogu da sačekaju do jutra, važno je da znate da postoje majstori od kojih možete da očekujete profesionalnu pomoć u bilo koje doba dana ili noći.

Vodoinstalateri

Vodoinstalateri su I najbrojniji majstori, što je donekle I razumljivo, jer katastrove  koje može da izazove vodoinstalacija su stvarno velike. Nekada kvar ne može da čeka, I potrebno je da se što pre sanira kako ne bi napravio još veću štetu.

Primer za to jeste kada pukne vodovodna cev u kupatilu,neophodno je što pre reagovati kako ne bi nastala poplava. Zato su vodoinstalateri odlučili da rade od 00-24h. To naravno podrazumeva vikende, kao I praznike. Jer kvar ne bira kada će se desiti.

Električari

Sve više električara se odlučuje da počne da radi i noću. Kvarovi na elektroinstalacijama ili kućnim aparatima zaista mogu da budu i rizični po život. Generalno sve što ima veze sa strujom može da izazove katastrofe velikih razmera, i tada je potrebno da pozovemo električara u pomoć. Iz tog razloga, kako bi sprečili veći kvar ili ako je u pitanju nešto ozbiljnije pa mogući i požar, veliki broj električara je dostupno 24h.

Treba napomenuti da kao i kod svakog majstora, cena noću je nešto veća. To je sasvim i opravdano. Kada se nađemo u ovakvoj situaciji gde nam je pomoć neophodna što pre, mnogi od nas i ne pitaju za cenu, samo da se kvar otkloni što pre.

Vulkanizeri

Problemi sa automobilom na putu su česta pojava. Obično kada nam se desi neki kvar, prvo pozovemo nekog prijatelja koji se malo bolje razume u automobile. Ako vi i vaš prijatelj ne možete rešiti problem, dobro je znati da u toku noći pored šlep službe, možete pozvati i vulkanizera.  Na primer, ako vam pukne guma u sred noći, dobro je znati da imate vulkanizera na raspolaganju. Kada su u pitanju neki veći problemi i hitne intervencije, pojedini vulkanizeri čak izlaze i na teren.

Bravari

Kada ste u žurbi, sigurno se svima bar jednom desilo da zatvorite vrata od kuće ili automobila a da su ključevi ostali unutra.  

Više ni to nije tako veliki problem, jer postoje i bravari koji rade non stop. Ukoliko vam se desi ovako nešto, dobro je da znate da možete da se oslonite na bravara koji će rešiti vaš problem. Možete ga pozvati u bilo koje doba dana i noći i on će za vas promeniti bravu, staviti novu bravu, deblokirati vrata ili promeniti šifru na bravi.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *