Kako uklopiti mermerni klub sto u enterijer?

Uređenje doma je poseban segment o kome brinemo, koji planiramo i deluje kao da planove nikada nećemo dovesti do kraja, da uvek ima nešto što bismo promenili, obnovili, osvežili izgled doma. Godine strpljenja i napora su potrebne da naš životni prostor deluje ekskluzivno.

Ekskluzivni komadi nameštaja su dokaz prefinjenog ukusa, čine da se u domu osećamo zaslužnim za sve što imamo, jačaju samopouzdanje. Ekskluzivni komadi nameštaja ne uklapaju se samo u prostor, već i u želje i afinitete onih koji u tom prostoru žive i uređuju ga.  Samo će se smeli, jaki i produhovljeni odlučiti za nameštaj poput mermernih klub stolova.

Mermerni klub stolovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Na prestižnim međunarodnim sajmovima nameštaja sve popularniji trend su stočići od najotmenijih materijala sa posebnim akcentom na mermerne klub stolove. Oni su nezaobilazni element u salonu ili centralnom delu dnevne sobe svakog doma u kome je vidljiv stil i prefinjeni ukus. Ovi stolovi su prvenstveno funkcionalni, ali i privlače pažnju ekskluzivnim izgledom.  Mermer je vekovima materijal koji je kao deo nameštaja krasio najluksuznije domove i bio sinonim snage i stabilnosti te porodice. Neko vreme je potisnut iz domova, ustupio je mesto nekim drugim prefinjenim materijalima, ali  poslednjih godina ovaj prirodni materijal doživljava preporod i pretpostavka je da će se zadržati neko vreme u vrhu izbora za najatraktivnije komade nameštaja. Ostavlja izuzetan efekat sjaja i prelamanja boja posebno kod mermernih klub stolova.

Mermerni klub stolovi su jedinstveni u svojoj lepoti, a njihova lepota je u tome što efektne prirodne detalje kamena istaknu kao na slikarskom platnu, pa je svaki za sebe pravo remek delo. Kamen se savršeno uklapa uz delikatan metalni ili drveni ram i tako dovodi do toga da takav mermerni klub sto jeste idealno stilsko i funkcionalno rešenje za svaki dom i da nikog ne ostavi ravnodušnim. Uklapa se u svaki prostor, zato što je kamen prirodnih boja i slaže se uz sve materijale i boje. Svako će se osećati prijatno za ovakvim stolom, a često se ta njegova moć da fascinira povezuje sa magičnom dimenzijom ovog kamena.

Kako uklopiti klub sto u enterijer?

Ukoliko je dnevna soba komforna i u njoj je veli ugaona garnitura, bolje rešenje od velikog mermernog klub stola jeste nekoliko manjih asimetrično raspoređenih stolova.  Asimetričnim raspoređivanjem manjih klub stolova razbija se fokus jedne tačke i daje Vam mogućnost da stalno menjate raspored i tako osvežite prostor. Važno je da boju mermera složite sa celokupnom bojom dnevnog boravka, ali ga i oblik povezuje sa ostatkom nameštaja. On je privlači pažnju bez obzira da li je u obliku kruga, elipse, trugla, kvadrata, pa nema potrebe da se trudite da ga dodatno dekorišete ukrasnim detaljima, a ako baš imate želju, neka bude što manje detalja, možda jedna vaza ili činija i par ukrasnih sveća. Kako prenatrpan klub sto ne bi ostavljao utisak neurednog doma, možete ostaviti samo jedan poslužavnik ili možda dva-tri časopisa koji oslikavaju vaša interesovanja. Grupisanjem detalja na stolu pokazujete da niste slučajno odabraliovaj model klub stola.  Mermerni klub stolovi, zaista oplemenjuju dom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *