Kako lako opremiti stan?

Opremanje stana je veliki izazov, oduvek je tako, a čini se da je poslednjih godina taj izazov sve veći. Danas su retki oni za koje znamo ili smo čuli da su kupili novi stan, svi nešto čekaju, verovatno da se stabilizuje tržište nekretnina, koje ne može ni da se definiše poslednje dve godine. Baš iz tog razloga, mladi se odlučuju da renoviraju već postojeće stanove, da od starog naprave novo, a to i te kako može ukoliko znaju šta žele i uz dobar plan koji treba da obuhvati sve od zamene vrata i prozora, rekonstrukcije grejanja, gletovanja i krečenja zidova, renoviranja kupatila, renoviranja kuhinje, pa nameštaj dodje kao poslednja i najmanja briga.

Primavera – mesto gde se rešavaju brige

Kada pogledate taj spisak ili specifikaciju, kako je još zovu, a biće ih više, za svaki segment, posebna specifikacija, teško je prvo snaći se u tolikim papirima. Najbolje rešenje je kada sve može da se reši na jednom mestu, a odlično je kada takvo mesto postoji, to je Primavera, više od 20 godina oprema domove proizvodima visokog kvaliteta, u širokoj mreži maloprodajnih objekata širom Srbije. Tamo ćete Vi ili majstori, ukoliko to prepustite njima, naći sve, od ulaznih sigurnosnih vrata, medijapanskih sobnih vrata, pločica za podove, norveške radijatore, tuš kabine i kupatilski nameštaj i za one koji u kuhinji žele nešto drugačije, a ne klasiku, u ponudi su kuhinje po meri. Sve što je potrebno da stan zablista u renoviranom izdanju nalazi se na jednom mestu, a prednost je što ima svoj web shop, pa je uz njih kvalitet lako dostupan i stiže do do Vas, ne mora Vi da idete po njega.

Kvalitetan život se osigurava kvalitetnim vratima

Kvalitet života meri se komforom i udobnošću, ali i mirom u kući, koji se lako postiže kada su svi zadovoljni, ali i sigurni, zato su Primavera sigurnosna vrata najbolji saveznik kvalitetnog života. Postoje u klasičnoj varijanti, ali i premium varijanti, ovo drugo podrazumeva da je reč o najsavremenijim i najbezbednijim vratima na tržištu, koja mir u kući čuvaju štiteći ga odličnom termo i zvučnom izolacijom, koja se izmedju prostorija dodatno čuva medijapanskim sobnim vratima.

Grejanje i kupatilo su najkrupniji koraci u renoviranju

Najkrupniji koraci u renoviranju su rešavanje grejanja i renoviranje kupatila. Umesto da se po stanu razvodi čitava instalacija, koja će zameniti staru instalaciju za grejanje, mnogo je jednostavnije da ga opremite norveškim radijatorima, koji greju prostoriju prirodnom cirkulacijom vazduha. Norveški radijatori se mogu naći u beloj i crnoj boji, pa se uklapaju u bilo koji ambijent. Uz grejanje, renoviranje kupatila je stavka koja najviše opterećuje budžet renoviranja. Sigurno je mnogo lakše kada ne mora da se luta od salona do salona, nego sve postoji na jednom mestu, od pločica, tuš kabina i kada, sanitarije i kupatilskog nameštaja. Ne treba ni da pomislite da možda u njihovoj ponudi nećete naći staklene paravane, hidromasažne tuš kabine, ćak i tuš kabine premium klase.

Kuhinja kao centar stana i okupljanja

Iznenadjenje je da u Primaveri imaju poseban studio koji se bavi pravljenjem kuhinja po meri, u tako velikim salonima se uglavnom prodaju kuhinje standardnih dimenzija, pa podatak o mogućnosti izrade kuhinje po meri jeste dokaz da se na pravi način neguju želje kupaca i da se ne odustaje od njih i njihovih snova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *