Dodaci za mobilni telefon koje bi svaka zena trebalo da poseduje

Kada su se pojavili, mobilni telefoni su napravili revoluciju u pozivanju i slanju sms poruka, a onda su počeli vrtoglavo da se razvijaju i iz godine u godinu da pružaju nove opcije, koje su u jednom momentu čak i zapanjile čovečanstvo. Od prvih telefona, koji su više podsećali na bežične slušalice, njihovih velikih i teških punjača, danas smo došli do telefona koji predstavljaju kompjutere za džep, sa ekranima osetljivima na dodir, a osim punjača, oni danas imaju gomilu dodataka koje možete nabaviti, ako vam trebaju ili jednostavno volite da imate što više opreme. Međutim, postoje neki mobilni dodaci koji su veoma korisni i koji vam mogu zatrebati bilo gde da se nalazite, što zbog završavanja nekog posla, što zbog zabave, a evo i koji su to koje bi trebalo da imate u svom posedstvu.

Držači za telefon

Jedna od preko potrebnih stvari, odnosno jedan od potrebnih dodataka svakako su držači za telefon za auto koje možete postaviti bilo gde, a svakako su najfunkcionalniji u automobilima. Držači za telefon vam na ovaj način omogućavaju da obavljate razgovor bez dodirivanja telefona, te tako možete biti posvećeni i slobodni sasvim za učestvovanje u saobraćaju. Naravno, držači za telefone su danas dobili i novu ulogu, a to je nesmetano snimanje video snimaka, fotografija, koje se kasnije dele na društvenim mrežama.

Bluetooth slušalica

Kada smo već kod nesmetanog obavljanja poziva u toku vožnje, onda su tu i bluetooth slušalice, koje su najpre omsišljene zbog nesmetanog učestvovanja u saobraćaju. Međutim, ove slušalice možete koristiti uvek i svuda, pa su tako odlične u toplim danima, jer ne morate telefon držati prislonjen uz obraz, a zahvalne su i u trenucima kada se nalazite u nekoj gužvi, gde je dosta ljudi,jer ćete bolje čuti osobu sa kojom razogovarate, a i ruke će vam biti slobodne za kretanje ili možda pozdravljanje.

Prenosivi punjači

Na početku smo pričali o starim, prvim modelima mobilnih telefona. Oni su tada imali nešto što mi danas nemamo, a to je baterija koja ne mora da se puni danima, pa se čak i zaboravi kada je bilo poslednje punjenje. Danas baterije ne mogu da izdrže toliko dugo, pa se često dešava da van kuće, negde tokom posla mobilni telefon bude ispražnjen i ugašen. E da se to ne bi dešavalo u nekim važnim trenucima, kada vam je mobilni telefon preko potreban, onda vam je potreban dodatak koji je poznatiji kao prenosivi ili Power Bank baterije koje možete uvek nositi sa sobom, a služiće vam da odmah priključite telefon i započnete njegovo punjenje.

Selfie stick

Koliko selfija dnevno napravite? A koliko njih iskoristite? Večito pitanje, a odgovori su različiti, naravno. Selfi je nešto što danas skoro svi praktikujemo, a u okviru njih ne prikazujemo samo sebe, već i društvo, porodicu, okolinu, sve ono šta se može naći iza nas. Ali, kada iza sebe imate nešto što biste voleli da svi na društvenim mrežama vide jasno, onda će vam zatrebati selfie stick, jer može da uhvati sve ono što želite da vidite, budući da pravi razdaljinu između vas i objektiva kao što bi vas neko slikao. Zbog toga, ovo je uvek potreban dodatak, posebno kada putujete i znate da ćete imati što šta da usnimite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *