Zašto su bele Replay letnje patike idealne za toplu sezonu?

Svaka žena bez obzira koji stil neguje, treba da ima makar jedan par ležernih patika. Čak i tokom letnjeg perioda, ni jedan odmor i opuštanje ne trebaju da prođu bez lepo dizajniranih, a funkcionalnih patika. Bilo da negujete Konvers, Adidas ili neki drugi klasični kult, ne trebate zaboraviti i na mnoge trendove koji su pored njih u skladu sa modom. Reč je o Replay patikama, kreiranim tako da ih sa sigurnošću možete kombinovati gotovo uz svaku odevnu kombinaciju. Potrebno je samo da pronađete pravi model koji će biti prikladan vašoj ličnosti i stilu. 

Replay patike kao omiljeni modni dodatak

Ukoliko su vam potrebne patike za letnje putovanje, sigurno ćete moći na tržištu da kupite par koji je adekvatan za ležeran dan proveden u prevoznom sredstvu, šetnji i poseti turističkim atrakcijama. Kada je reč o kvalitetnim materijalima, ležernosti i dobrim performansima, ali i modernosti – drsko bi bilo zaboraviti na Replay patike koje su favorit za letnju sezonu. Replay patike definitivno jesu idealne za tu priliku jer imaju skladan spoj tkanine – preporučljive za leto. A pritom, inspirisane su visokim stilom koji im omogućava da se savršeno uklope sa farmerkama, laganim teksas jaknama, neutralnim šorcem ili koketnim haljinama. Otmeni i elegantni modeli mogu oživeti jednobojne majice i pomoći da izgledate fantastično na kreiranim fotografijama. Za Replay patike vredi potrošiti svaku sumu jer ulaganje u udobnost uvek je dobra zamisao. 

Zašto su neutralne i bele letnje patike idealne za toplu sezonu?

Bez obzira što svaka žena u patikama tokom putovanja prevali dugačak put i može ih lako zaprljati šetajući kroz park, kaldrmnim stazama ili imajući piklik na nekom proplanku – bele i neutralne letnje patike uvek su dobar izbor. One su od prozračnih materijala, mekane, jastučaste, lagane i prohladne, a pritom stilske. 

Letnje patike trebaju biti udobne za nošenje po plaži, gradu i izvan grada, a pored toga ne trpeti pregrevanje usled jakog sunca. I upravo ovakvi, neutralniji modeli imaju sklonost ka tome da pruže dodatnu pogodnost i budu stopalu udobne. Osim toga, bela boja je vanvremenska opcija jer savršeno ide uz bilo kakvu odeću, od kratkih do dugih haljina, pa preko letnjih košulja i šorceva. Letnje patike neutralnijih tonova odbijajući sunčeve zrake održavaće vas hladnima dok šetate kroz tropsku šumu, razgledate prastare ruševine ili ispijate napitak na mediteranskim obalama. Dodajte im naočare za sunce, luksuzni sat, lanene pantalone i nećete moći a da ne izgledate glamurozno.

Uzimajući u obzir sve, ne možete a da ne zakljucite da su bele letnje patike idealne sa dobrim razlogom.

Na kakve materijale se fokusirati?

Neka vaš izbor budu potpuno platnene patike, ili mešavina kože i belog platna koje ima tendenciju da se lako čisti i održava stopalo prozračnim. Pored toga, patike za leto trebaju biti od takvih materijala da ne stvaraju grub pritisak na zadnji deo stopala i plikove udarajući u zglob. Materijal koji ne stvara pritisak na stopalo pri klizavim terenima i koji omogućava nošenje čak i na bosu nogu, uvek će biti dobar izbor. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *