Svadbene torte – najslađi deo svakog venčanja

Kada dođe dan svadbe želite da bude sve u najboljem mogućem redu, da svaki detalj bude na svom mestu i da sve bude savršeno dobro uređeno i uklopljeno.

Taj događaj zna da bude jako stresan za mladence, a poenta je da oni uživaju i da atmosfera bude opuštena i rasterećujuća. Pobrinuti se da svaki detalj bude na svom mestu i dobro uklopljen je zaista velika odogovornost, zato se ipak treba opustiti i takve stvari prepustiti stručnim timovima za organizaciju venčanja koji nude širok spektar ponuda. Oko toga kako treba da izgleda vaš dan za pamćenje organizatori venčanja će se pobrunuti tako da nijednog trenutka ne osetite to da vam nešto fali ili da nešto nije kako treba. Mnoge stvari možete prepustiti njima, od naručivanja pozivnica za svadbu, preko svadbene torte, do dekoracije restorana. Vi ćete naravno izabrati šta želite, probati torte, izabrati venčanicu i odelo, ali neće morati da se zamarate organizacijom i sastancima. Nastavak teksta posvetićemo najslađem delu svake svadbe, a to je torta.

Svadbena torta – pokažite svoju kreativnost

Ono što krasi slako slavlje jeste svakako torta. Poslastičari su oko izrade svadbenih torti dosta kreativni i domišljati pa se od svadbene torte u pravom smislu te reči može napraviti spektakl širokih razmera. Na svadbenim tortama mogu se staviti raznorazne zanimljive figurice i fonadani različitih boja koji mogu da ispričaju vašu priču.

Dobra stvar kod svadbenih torti je ta što one mogu biti različith ukusa i veličina, tako da možete kombinovati vaše omiljene ukuse, a ne zadržati se samo na jednom ukusu. Mladenci vole da kombinuju čokoladni i voćni ukus i tako udovolje ukusu svakog gosta. Ovo je i proverena varijanta, tako da ukoliko se odlučite za tortu ovo može biti dobra kombinacija.

Voćne torte za leto

Tokom leta želimo da se osvežimo od letnje žege, pa sve što je hladno i osvežava uvek prija. Torte od voća su uvek dobar izbor za leto, jer su one lagane, brzo se pripremaju i još bolje osvežavaju. Torte od malina, višanja, jagoda su uvek odlična i ukusna poslastica. Ukoliko pravite letnju svadbu, obavezno neka makar jedan deo vaše svadbene torte bude voćni. Kako danas nije problem kupiti voće tokom cele godine, možete se za voćnu tortu odlučiti i ako vaša svadba nije u letnjem periodu. U svakom slučaju, vodite se onim što volite, ali ukoliko naručujete veliku tortu, iskoristite priliku da ponudite više različitih ukusa i time zadovoljite i goste. Prepustite sve to profesionalcima, a vi se opustite i uživajte maksimalno u finalnom proizovdu koji ste dobili i svom posebnom danu.

Neka tog dana mlada sija kao najlepša princeza, a mladoženja bude najlepši princ. Svadba je dan mladenaca i do kraja treba da zadrži taj epititet. Uživajte tog dana zajedno sa svojim gostima, i snovima o vašoj zajedničkog budućnosti i svega onog što sledi tokom zajedničkog života koji je praćen ljubavlju, pošotvanjem i međusobnim uvažanjem. Svadbom se kruniše ljubav dvoje ljudi, zato neka taj dan bude poput onog iz bajke gde se na svakom koraku oseća ljubav i sreća. Ljubav je iskra koja sve u životu pokreće, zato je negujte i čuvajte.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *