masina za ves

Prednosti koje daje ugradna mašina za veš

Pranje veša nikada nije bilo tako brzo i lako, kao što je to u današnjem vremenu. Savremene veš mašine su kreirane uz neverovatan broj mogućnosti i funkcija koje čine da veš bude čist, suv i adekvatno miriše. Mnogo je i sredstava koje pomaže njihovo savršeno funkcionisanje, kao što su deterdženti, kapsule, omekšivači i slično. 

Ugradna veš mašina primer je inovacije nove generacije, koja ima mnogo prednosti u odnosu na standardne modele, koji se ne ugrađuju i važe za tradicionalnije tipove mašina. Neke od njih biće navedene u nastavku teksta.  

Ugradna mašina za veš štedi prostor

Za razliku od samostojećeg modela, mašina za veš se postavlja na već predviđenu prazninu – u kuhinjski ili kupatilski element nameštaja od drveta kao što je iverica ili medijapan. Kao takva, ne zauzima dodatni prostor najčešće u kupatilu, već se unapred predviđa mesto za njeno postavljanje. Nekada se može staviti i u hodnik, uz ugrađivanje u takođe zamišljeno i pripremljeno mesto. Ostavlja dovoljno mesta za druge stvari i čini da prostorija bude funkcionalna, a raspoloživ prostor iskorišćen za odlaganje drugih bitnih stvari i sitnica. Zato se vodi o računa i o njenim dimenzijama, pa postoje manji i veći modeli, u zavisnosti od odabranih kapaciteta pranja ili sušenja veša, što dodatno čini izvodljivom štednjom prostora.

Ugradna mašina za veš se uklapa u sve stilove

Baš zbog toga što se postavlja u drugi nameštaj, ugradna mašina za veš se savršeno uklapa u sve stilove koji su opredelili izgled doma. Neće narušiti balans boja, dezena i raspored nameštaja i svih drugih stvari. Postavljaju se u otvore, imaju uz sebe vratanca, i generalno su nevidljive na prvi pogled. To čini da budu odlično uklopljene uz predviđen raspored kupatilskog nameštaja, kao i da ne zauzmu dodatni prostor, što je posebno bitno ukoliko se radi o malim prostorijama. Takođe, to je važno kupcima i u pogledu održavanje estetike na visokom nivou i poštovanja odabranih stilova – modernog, industrijskog, rustičnog ili nekog drugog. Obično se kupuje ugradna mašina za veš u beloj boji, sa istom bojom vratanca, koja se najlakše uklapa u svaki tip nameštaja i rasporeda u prostorijama.

Ugradna mašina za veš ima savremene funkcije

Tip mašine za veš može da bude opredeljen za pranje ili sušenje, ili kombinovanu varijantu. Ugradna mašina za veš često daje mogućnost i pranja i sušenja, u jednom obliku. Takođe, kapacitet pranja je obično veći – do 9 kilograma, a mogućnosti za pranje veša, ispiranje, centrifugu i sušenje mnogostruke. Sve to se podešava na modernim led displejima. Vrlo bitna prednost koju daje ugradna mašina za veš jeste niska buka. Sama činjenica da je sa svih strana ograđena, ili bar pregrađena vratancima, čini da se manje čuje, jer buka ostaje deo zatvorenog prostora. Uz to, održavanje ovih mašina je jednostavno i brzo, a u slučaju preke potrebe, dovoljno je samo zatvoriti ugradna  vratanca da se delovi mašine ne vide. Centrifuga se najčešće podešava u rangu od 800 do 1400 jedinica, a pranje od 30 do 90 stepeni celzijusa. Sušenje se vrši uz pranje do 60 stepeni celzijusa, ali svaki model ima neke od varijacija. 

Ugradna mašina za veš predstavlja vrhunski izum koji pronalazi mesto u domovima kupaca velikom brzinom. Nesvakidašnja je, inovativna, vrlo funkcionalna i savremena, tako da se samo mogu nizati prednosti koje daje ugradna mašina za veš. To potvrđuje i činjenica da je tražnja za njima veoma visoka, i da se rasprodaju velikom brzinom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *