Pariz za doček Nove godine 2019 san svake devojke

Grad ljubavi, kulinarstva, svetske mode i zaljubljenosti – malo li je navedeno razloga zašto je to Pariz, omiljeni grad svake devojke. Magičan, čaroban, nestvarno lep i prijatan, zaista je destinacija iz snova. Sanjajući put do Ajfelovog tornja, mnoga srca se bude sa razočarenjem da je to samo san. Međutim, danas je taj san mnogo bliži ostvarenju za svako srce, jer su dostupne razne ponude po ekskluzivno nižim cenama za rane rezervacije za doček Nove godine, baš u ovom svetski poznatom turističkom gradu. Zašto je baš Pariz san svake devojke, navešćemo u nastavku.

Zašto dočekati Novu godinu 2019 u Parizu

Ne možemo da kažemo da Beograd nije jedan od posećenijih gradova za Novu godinu, mada smo skoro sigurno doživeli doček Nove godine u Beogradu i znamo skoro sve čari koje nam pruža naša prestonica. Zato Nova godina 2019 treba biti posebna u svakom smislu. Razlika u mešavini kultura u Beogradu i Parizu je upravo ono što nas privlači da putujemo i posetimo grad svetlosti. Pariz glasi za grad romantike, šopinga, kulture. Evo nekih rzloga zašto bi trebalo posetiti Pariz za novu godinu.

Nepresušan izvor bliskosti, ljubavi i romantike

Pariz važi za grad koji posećuju svi: porodice, prijatelji, parovi, pa i osobe pojedinačno, odnosno samostalno. Međutim, posebno je magičan za parove, pa se mnogi odlučuju da doček Nove godine u dvoje provedu upravo u ovom evropskom gradu. Zimska idila uz sneg koji često obogati decembar, ne tako niske temperature, šetnje parkovima oko tornja do dugo u noć, teško da može da zameni neki klubski doček ili drugi buran noćni izlazak. Odlučni momci vode devojke na putovanje za doček Nove godine u Pariz, pa ujedno iskoriste priliku da obeleže neki važan datum ovim putovanjem – godišnjicu, rođendan ili veridbu. Često se dešava da najlepše prosidbe budu kod Ajfelove kule, što dokazuju brojne fotografije zaljubljenih parova i iznenađenih, zaprošenih devojaka, na kojima se širi ljubav toliko, da bi svako želeo da doživi takvo iskustvo.

nova godina 2019

Druga ljubav svake devojke – šoping

Skoro da ne postoji devojka koja kada i neobavezno šeta ruku pod ruku sa mladićem „ne baci pogled“ na izlog u prolazu. Pa onda poželi bar da isproba neki odevni predmet, pita za cenu, isproba miris novog parfema iz izloga, pomiriše spremljen buket cveća ili čisto uđe u neki butik da razgleda malo okolo. Zamislite tek tu situaciju u svetskoj prestonici mode – Parizu. U ovom gradu dugih razvijenih ulica, nalazi se butik do butika, među kojima je najviše onih lokala visoke mode – svetski poznatih skupih brendova.  Ne morate zalaziti bas u svaki, s obzirom da ima zaista vrtoglavo visokih cena. Takođe postoji veliki broj šoping molova. Ali, ako ovaj grad posetite za doček Nove godine, bićete u prilici da ako se zadržite još neki dan, naiđete na velike sezonske rasprodaje, što će svaku devojku obradovati. Jer, ima li šta lepše od boravka sa voljenom osobom u Parizu u vreme kada je šoping dostupan po odličnim cenama. To je sigurno dupla radost za svaku devojku.

Turističke atrakcije – Diznilend i krstarenje Senom

Ako ste zaljubljenik u Pariz, sigurno je da vas pored visoke mode interesuje da posetite svetski poznate atrakcije francuske prestonice i njene okoline. Diznilend je neprekidni izvor zabave, kako za najmlađe, tako i za sve druge generacije. Devojke obožavaju likove iz crtaća, dvorce i zanimacije. Ne postoji devojka koja nije imala omiljenog lika iz crtanog filma i u Diznilendu ima priliku da vidi mnoge zanimljivosti, što je teško pronaći na nekom drugom mestu u svetu. Svet mašte, zabavni park i beg od problema svakodnevnice, pružiće uživanje koje ćete nesumnjivo želeti da ponovite ubrzo. Pored Diznilenda i Ajfelovog tornja, krstarenje rekom Senom zaista je romantično. Mogućnost da se vide predeli Pariza u dvoje, i to brodom, sigurno je fenomenalno iskustvo za zaljubljene.

Ako ne možete da putujete u Pariz – dovedite Pariz u prestonicu

Pariz je destinacija snova mnogih za doček Nove godine, ali zahteva da ili izdvojite dosta novca, ili rezervišete mnogo unapred i ostvarite određeni popust, planirate odlazak, spremate se za putovanje i izdvojite bar nekoliko dana, što je nekada nerealno u pogledu poslovnih ili nekih drugih privatnih obaveza. To ne znači da ne možete atmosferu iz Pariza da dovedete u Beograd. Ako želite devojci da priredite osećaj da su u ovoj metropoli, znajte da nije nemoguće. Okitite dom u skladu sa praznicima, šetajte uz tihu muziku i kupite joj nekoliko balona i cvet – romantika se stvara u trenutku. Taj trenutak možete ostvariti i u restoranu, uz francusku kuhinju, ljubavne pesme, dobro vino i prigušeno svetlo. Destinacija i lokacija je bitna, to nije sporno, ali duh, atmosferu i euforiju možete stvoriti bilo gde da ste, zato možete da iskoristite sve čari Beograda.

Doček Nove godine pruža priliku da ostvarite mnoge snove, bilo da sanjarite o putovanju, krstarenju, zaljubljenosti, dobroj hrani i muzici. Sve to, možete da ostvarite odlaskom u francusku prestonicu, i ostvarite snove vama dragim osobama. U slučaju da je to teže ostvarivo, dovedite čari Pariza u našu prestonicu, i imaćete odličan ugođaj za doček Nove godine, posebno kada su emocije pažnje, ljubavi i sreće izražene.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *