Zurka u klubu

Noćni život na reci u Beogradu

Beograd je poznat po živahnoj noćnoj sceni, a klubovi na beogradskim splavovima svakako su jedan od razloga za to. U gradu na ušću Save u Dunav postoji mnogo splavova koji nude nezaboravne večeri i živu muziku, a u ovom tekstu ćemo spomenuti neke od najboljih klubova na beogradskim splavovima. Gde izaći u Beogradu je pitanje koje mnogi turisti postavljaju kada prvi put dođu u ovaj velegrad. Beogradski klubovi uvek su u centru pažnje i privlače brojne posetioce željne dobre muzike, pića i atmosfere.

Epicentri noćnog života

Beogradski noćni život nudi nezaboravne večeri do kasno u noć. Klubovi poput splava Lasta, Brankov, Shake ‘n’ Shake, Sound i restorana Reka samo su neki od mesta koja privlače veliki broj posetilaca. Bez obzira koji klub ili restoran izaberete, noćni život u Beogradu će svakako ostati nezaboravno iskustvo.

Splav Lasta

Jedan od najpoznatijih klubova na beogradskim splavovima je svakako splav Lasta. Ovaj klub se nalazi na Savskom keju i poznat je po odličnoj muzici i spektakularnom pogledu na grad. Lasta nudi različite vrste muzike, od pop-a i densa do tehno i haus muzike, a gosti često mogu da uživaju u živim nastupima poznatih domaćih i stranih umetnika. Splav je koncipiran tako da se na gornjem spratu nalazi klub, dok je donji sprat namenjen restoranu. Splav Lasta je posebno popularan među mladima i često organizuje tematske večeri sa specijalnim gostima i zabavnim programom. Najbolje žurke se organizuju vikendom kada se u redu za ulazak čeka i po sat vremena. 

Klub Brankow

Još jedan popularan klub na Savskom keju, koji nudi odličnu muziku i atmosferu. Ovaj klub se nalazi u suterenu zgrade i poznat je po industrijskoj estetici i minimalističkom dizajnu. Brankow nudi različite vrste muzike, od hausa i tehna do popa i densa, a često organizuje tematske večeri sa specijalnim gostima. Klub Brankow je popularan među mladima i često privlači gužve u večernjim satima. Klub je otvoren četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom, a vikendom se radno vreme obično produžava.

Shake ‘n’ Shake 

Ovaj klub se nalazi na samom ušću Save i Dunava, jedan je od popularanih beogradskih splavova koji nudi odličnu muziku i dobru atmosferu. Poznat je po industrijskom stilu i otvorenom konceptu. Shake ‘n’ Shake nudi različite vrste muzike, od hausa i tehna do densa i pop-a. Posebno je poznat među mladima i često privlači velike gužve u večernjim satima. Neke od najboljih dešavanja u ovom klubu se obično organizuju vikendom.

Klub Sound

Klub Sound se nalazi na Savskom keju i poznat je po modernom ambijentu i odličnoj muzici. Pretežno se čuju zvuci od hausa i tehna, pa sve do densa i pop-a, a gosti mogu uživati u živim nastupima domaćih i stranih umetnika. Sound je kao i mnogi klubovi, popularan među mlađom populacijom, a na ulaz u ovaj klub vikendom se čeka i po sat vremena.

Nocni klub u Beogradu

Restoran Reka

Restoran koji je za one koji žele intimniju atmosferu. Smešten na Zemunskom keju popularan je zbog svog autentičnog ambijenta, pogleda na reku Dunav i ukusne hrane, uključujući tradicionalne srpske specijalitete. Pored hrane, restoran je poznat i po prijateljskoj atmosferi i često nudi živu muziku i zabavu. To je odlično mesto za druženje sa prijateljima ili porodicom, kao i za proslavu posebnih događaja. U večernjim satima restoran se pretvara u mesto za noćni život i zabavu. Za razliku od drugih popularnih mesta za noćni provod, u restoranu Reka se najčešće pušta narodna i starogradska muzika, ali i neki popularni domaći i strani hitovi. Živa muzika obično uključuje tamburaške sastave ili bendove koji sviraju tradicionalnu muziku, ali ponekad i moderne obrade. Ovakva muzika doprinosi autentičnoj i veseloj atmosferi u restoranu, što ga čini atraktivnim mestom za posetioce svih uzrasta i generacija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *