Napravite svom detetu nezaboravnu rođendansku zabavu

Sa pojavom igraonica i rođendaonica dečiji rođendani iz godine u godinu postaju sve glamurozniji. Vlasnici se trude da ponude što više raznovrsnog sadržaja kako bi privukli što veći broj klijenata. Sa druge strane deca, kao i njihovi roditelji, žele da baš njihova žurka bude nezaboravna. Mnogi se odlučuju za stručnu pomoć, za profesionalne organizatore koji će se pobrinuti da sve bude savršeno i u dogovoreno vreme, tako da je organizacija dečijeg rođengdana postala unosan i obiman posao.

Odaberite temu

Svako dete je priča za sebe, ima svoje želje, navike i interesovanja. Sve ovo trebalo bi uzeti u obzir prilikom odabira teme za proslavu. Na primer, ako dete voli određeni crtani lik, ceo ambijent može biti u znaku baš tog crtaća. Veliki balon u obliku omiljenog junaka i još mnoštvo detalja oduševiće i slavljenika, a i njegove goste. Mnoge igraonice nude i animatore koji zabavljaju decu. To su najčešće klovnovi, a ukoliko postoji mogućnost, možete dogovoriti da se animator maskira u omiljeni detetov lik. To je tek prava čarolija. Pustite mašti na volju i smislite nešto originalno. Mogućnosti su beskrajne.

Dekoracija stolova

Kada ste odabrali temu rođendana, pobrinite se i da detalji budu prilagođeni istoj. Tacne za tortu, čaše, salvete i kapice mogu biti sa isim motivima. Kupite i male igračkice i rasporedite po stolovima. Ovakva dekoracija stvoriće posebnu atmosferu u kojoj će mališani uživati tokom ručka.

Rođendanski meni

Nekada je hrana pripremana u kućnoj radinosti, a danas je i to dosta pojednostavljeno. Najčešći izbor je pica, ali tu su i druge  originalnije varijante. Roditelji se sve više odučuju za usluge ketering agencija ili restorana brze hrane. Ovakav meni je pogodan i za decu, ali i za odrasle, koji imaju poseban kutak rezervisan za druženje. Mada je dečici najvažnija igra, ipak će sa oduševljenjem posmatrati sto prepun raznobojne hrane. Više informacija o uslugama keteringa kada su u pitanju dečiji rođendani možete videti na ovom linku.

Rođendanska torta

Centralni deo proslave je momenat kada je na redu duvanje svećice i degustacija torte. Torte su danas prava umetnička dela i ne čudi što deca sa nestrpljenjem očekuju njen izlazak. Radionice za izradu slatkiša imaju ogromnu ponudu torti, kada su u pitanju i oblici, veličina, a i ukusi. Na vama i vašem mališanu je da odaberete onu pravu. Torta je pun pogodak ako prati temu rođendana, ali i ne mora da dude tako. Važno je da je lepa i ukusna, a vatromet na vrhu će doprineti da atmosfera bude čarobna u trenutku kada društvo peva slavljeniku rođendansku pesmu.

Budžet

Pre nego što uopšte krenete u razmatranje organizacije ovakve jedne žurke, odredite budžet kojim raspolažete. Napravite plan, a zatim se raspitajte koliko šta košta. Ako vaše želje prevazilaze mogućnosti, napravite određene izmene. Razmislite da li je baš sve što ste zamislili potrebno i opravdano. Ako smanjite broj balona i druge dekoracije, žurka može svakako biti uspešna, jer deca neke detalje i ne primećuju.

Dobra zabava

Deca su zadovoljna kada se druže i igraju, a nije im toliko bitno gde. Pobrinite se da igraonica koju odaberete bude proverena i bezbedna. Najbitnije je da su deca sigurna i svaka žurka je onda uspešna.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *