Najjeftiniji prevoz do Zagreba

Jedan od gradova bivše Jugoslavije koji mnogi vole da vide jeste i Zagreb, kao prestonica jedne drugačije kulture i drugačijeg života, koji je zaista specifičan iako nam je tako blizu. Kao i svaki glavni grad, tako i Zagreb privlači mnoge posetioce da ga vide, a ono što svi kažu jeste da se mnogo toga ima videti i doživeti, te da uvek ima zanimljivog sadržaja koji pruža svojim posetiocima.

Ukoliko upitate neke iskusnije putnike, kojima je stara Jugoslavija dobro poznata, pa su u velikoj meri prešli i dobar ostatak sveta, uvek će za vas imati dobre savete gde da idete, šta da probate, šta je potrebno da vidite i šta nikako ne smete da propustite. Osim toga, sigurno će vas posavetovati i o tome u kom to godišnjem periodu, tokom kojeg je perioda najbolje otići posetiti hrvatsku prestonicu, kad koja dešavanja imaju a da su presudna za boravak tamo, te ćete usput saznati i na koji način sve možete stići do Zagreba, a da uštedite na putu.

Šalu na stranu, pametnije je uštedeti na prevozu do jednog mesta, jer taj novac možete iskoristiti za mnogo drugog što je korisnije i bolje, kao što je isprobavanje nekog nacionalnog jela, poseta teatru, te bilo šta drugo, pa makar to bio i sladoled na ulici. Zato, evo nekoliko saveta kako da prođete jeftinije kada je prevoz u pitanju.

Kombi prevoz Zagreb

Jedan od najboljih saveta koji možete dobiti od nekoga, a pri tome ćete znati da je iskusniji putnik, jeste kombi prevoz Zagreb. Često je dovoljno da malo pretražite na internetu i izaći će vam ponuda za kombi prevoz Zagreb, koji je dobar iz više razloga, ne samo zbog toga što je jeftinija karta u odnosu na druga prevozna sredstva. Ono što sigurno možete da očekujete od kombi prevoza Zagreb jeste da ćete biti pokupljeni na adresi na kojoj se nalazite, te ostavljeni baš tamo gde ste smešteni ili gde ste se zaputili, što je odličan način prevoza za sve one koji se po prvi put nalaze u hrvatskoj prestonici. Naravno, postoje i drugi načini na koje se možete naći u ovom gradu, ali kombi prevoz Zagreb je svakako predlog broj jedan.

Voz do Zagreba

Ono što je većini veoma dobro poznato jeste činjenica da je vožnja vozom jedna od najjeftinijih, posebno ukoliko kupujete povratnu kartu. Osim toga, dobra strana voza je to što je veoma udoban, nećete se osećati skučeno, možete da prošetate pored kupea, što je jedan od glavnih razloga, pored malih cena, što ljudi odlučuju da putuju vozom. Ali, glavna mana voza jeste vreme. Za vreme koje potrošite u vožnji od tačke A do tačke B, mogli biste da uradite mnogo toga drugoga.

Vožnja kolima + deljenje troškova

Ukoliko ste vozač, a pri tome ste odlučili da idete sami do Zagreba, uvek na društvenim mrežama i internetu uopšteno možete pronaći još osoba koje planiraju istog dana da krenu istim putem. Ovo je odličan način da vas nekoliko podelite troškove goriva, putarine, pa će vam na taj način sve izaći prilično jeftino u odnosu na mnoge druge načina na koje se možete prevesti do hrvatskog glavnog grada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *