Moda i proleće : evo koje tri stvari su apsolutni hit ovog proleća i leta

Konačno smo dočekali lepše dane, da sa sebe možemo da skinemo slojeve i slojeve odeće i da konačno možemo da uživamo u suncu i da nam konačno nije hladno. Dolaze nam sve lepši i lepši dani. Moda uvek dobije svoj neki poseban značaj u proleće, tada nam je dozvoljeno da eksperimetišemo, ali i imamo više volje za tim.

Kada je zima i kada su minusi, onda samo gledamo da izaberemo onu najdeblju jaknu i da što pre stignemo na destinaciju. Kada je proleće, onda mnogo stvari dolazi u obzir, onda zaista možemo da se prikažemo u najboljem mogućem svetlu. Ipak, postoje tri stvari koje su apsolutni hit ovog proleća, a verovatno će biti i u toku leta:

Sportske patike za svaki dan

Verovatno ste primetili da su ovog proleća izlozi prepuni sportskih patika sa onom mrežicom, laganih patika ali možete videt i uvek popularne converse patike. Da, ove patike su apsolutni hit ovog proleća i ne biraju ih samo oni koji se generalno sportski oblače i koji treniraju nešto. Biraju ih svi. Pogledajte malo bolje kada šetete gradom i videćete i ovaj model patika gotovo svuda. Videćete ove muške patike, ali ćete videti i ženske.

Ove patike izgledaju božanstveno, a pritom su i veoma lagane, ne osećate ih na nogama, a prilično su i udobne. One su dobre i za leto, zato što se vaša noga unutra ne greje i ima prostora „da diše“, što će biti još značajnije kada nam stigne još toplije vreme. Ove sportske patike možete naći u gotovo svim radnjama, čak i u onim radnjama koje ne prodaju sportsku opremu. Međutim, mi vam savetujemo da kupite patike u nekim radnjama, koje su proverene, zato što je jako važno imati kvalitetnu obuću, a pre svega patike, koje ćete verovatno i najviše nositi.

Prolećne marame oko vrata

Definitivno jedan hit, koji ovog proleća dostiže svoj vrhunac, jesu maramo oko vrata. To su obične, svilene marame, koje su neodoljiv modni detalj, koji vaš celokupni stajling menja u istoj sekundi kada je stavite. I naravno u najboljem mogućem smislu menja. Dakle, te marame mogu da budu šarene, jednobojne, drečave ili apsolutno blagih i neutralnih boja.

Samo je važno da znate da ih uklopite na pravi način i te marame će odraditi dobar deo posla kada je vaš stajling u pitanju. Ove marame su popularne bile i prethodnih sezona, ali se čini se su ove sezone i najpopularnije. Tako da, dok se još ne naviknete na njih, možda treba da nosite onu običnu crvenu maramu, koja izgleda dobro i koja će vam pomoći da uđete u taj svet, a onda ćete kasnije stalno želeti da nosite marame oko vrata.

Šeširi

Šeširi nisu hit koji su popularni samo ovog proleća ili koji će biti popularni još kratko vreme. Šeširi su vanvremenski, to je nešto što ne prolazi. Treba naravno prilagoditi šešir godišnjem dobu, zato što nije isto nositi prolećni i zimski šešir. Uvek možete da ga nosite i nemojte da se ustručavate, već uživajte u svojoj neodoljivosti kada ga stavite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *