Lociranje i praćenje vozila

GPS uređaj je dizajniran tako da jednostavno locira pozicju objekta, auta ili osobe koristeći GPS koordinate i šalje korisniku poruku u kojoj je link. Klikom na link otvara se Google mapa sa tačnom lokacijom. Takođe, GPS uređaj upozarava i na to ako ako je došlo do krađe. Pretpostavka je da korisnik ima telefon pametne generacije koji ima internet konekciju i podržava Google mape.

Ako se desi da ste zaboravili gde ste tačno ostavili svoj automobil, GPS lokator Vam može pomoći da u svakom trenutku znate gde se on tačno nalazi. Tako ćete otkloniti brigu da je možda ukraden ili su ga odneli radnici zaposleni u parking servisu.

Na Google mapi se može videti tačna lokacija Vašeg vozila. Bilo da se radi o nasilnoj krađi ili pomeranju automobila paukom parking servisa poruka o pomeranju stiže automatski vlasniku.

Kako radi GPS lokator

U GPS lokator postavlja se SIM kartica koja pre postavljanja mora da bude aktivirana. Aktivira se vrlo jednostavo, tako što se sa nje pozove bilo koji broj i ona postaje relevantna za funkcionisanje. Lokator se u vozilo postavlja na mesto koje nije vidiljivo i tako se instalira. I tako on postaje deo Vašeg  vozila, a da to drugi ne znaju  i ne vide. Vozilo koje je u Vašem vlasništvu vozi neko drugi i Vi iz Vaše udobne fotelje imate potpunu kontrolu i pregled. Vidite na Goolge mapi da se vozilo kreće putanjom koja nije predviđena, da je potrošnja goriva veća, ili se desila saobraćajna nesreća, vozilo su odneli radnici parking servisa ili je možda ukraden… Vi niste fizički tamo ali zato imate mogućnost da automatski reagujete. Nažalost, nemate neku natprirodnu moć ali zato imate ugrađen GPS tracker za praćenje vozila. Magija je baš u Vašim rukama!

Moramo da budemo svesni da živimo u vremenu koje je prepuno mogućnosti i potencijala. Sve te potencijale moramo maksimalno da iskoristimo. GPS lokator za praćenje vozila je još samo jedna u nizu blagodeti koje nam donosi ovo vreme i nove tehnologije.

GPS lokator za praćene kretanja bicikle

Strastveni zaljubljenici u biciklizam, zdrav život i rekreaciju znaju koliko im  ovo sredstvo prevoza olakšava život i čini ga lepšim. Bicikle su najvše od svih prevoznih sredstava na udaru lopova. Vlasnici stalno brinu o svojoj bicikli, čuvaju ga i gledaju da ga maksimalno zaštite od krađe. Nažalost šta god uradili i pokušali da je zaštite, krađe se i dalje dešavaju.

Ovom problemu se može uspešno stati na put i to ugradnjom GPS lokatora za bicikle. U svakom trenutku možete da znate gde se Vaša bicikla nalazi bilo da se ona vozi ili stoji u jednom mestu. Na Google mapi će se jasno i tačno pojaviti prava lokacija. Vaša bicikla ne mora više da bude “lak plen” lopova.  Budućnost Vašeg omiljenog prevoznog sredstva je sada u Vašim rukama. Stalno nošenje silnih lanaca i katanca kojima se pokušavali da osigurate vašu biciklu je sada prošlost, jer znate da je ona u svakom trenutku sigurna i da će samo jedna SMS poruka biti dovoljna da Vas obavesti o tome šta se dešava.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *