Koristite savremene tehnologije da bište unaprediti svoje poslovanje i bili korak ispred konkurenata

Život i poslovanje u 21. veku pred pojedince i kompanije je postavilo brojne izazove. Isto tako, svedoci smo sve većeg razvoja tehnike i tehnologije koja pojedincima i kompanijama pomažu da odgovore na svakodnevne prepreke i rizike u svom poslovanju. U nastavku teksta pročitajte o nekim od savremenih uređaja koji značajno unapredjuju poslovanje, kako pojedinaca tako i preduzeća i korporacija. 

Provera auta po broju šasije 

Vin – vehincle identify number) koji je u našoj zemlji poznat kao broj šasije, predstavlja jedinstveni broj koji se sastoji od 17 brojeva i slova i koji se dodeljuje svakom vozilu prilikom proizvodnje. Broj šasije je poput otiska prsta, jedinstven je za svaki auto i pruža informacije o ključnim karakteristikama vozila, poput motora koji je ugrađen, opreme, pređenih kilometara, tipu karoserije i sličnim karakteristikama vozila. 

Broj šasije se nalazi na nekoliko mesta na vozilu. Po pravilu, ta mesta su zaštićena od uticaja vode, prašine, korozije i drugih spoljnih uticaja kako se ne bi dogodilo oštećenje ovog identifikacionog broja vozila. Međutim, uprkos svim merama predostrožnosti, povremeno se dogodi da se broj šasije ošteti ili da se iz različitih razloga ovaj broj prepravlja. Zbog toga prilikom kupovine automobila treba da se uradi provera auta po broju šasije.

Na našem tržištu, može se pronaći uređaj pomoću koga se vrši provera auta po broju šasije. Reč o uređaju koji nosi naziv Regula 7505M i njega možete pronaći na sajtru  https://www.cpsecurity.rs/.Ovaj uređaj na nerazoran način ispituje metalne površine auta i vrši proveru broja šasije, odnosno proverava li je jeidentifikacioni broj auta autentičan. 

Uređaj Regula 7505M

Regula 7505M dolazi u  zaštitnom kućištu i sadrži USB uređaj za magnetno snimanje, komplet alata za magnetno kopiranje, spektralnu luminescentnu lupu Regula 4177 i predstavlja mobilni uređaj koji možete koristiti na bilo kome mestu. Komplet je male težine i možete ga lako prenositi sa jednog mesta na drugo i sa lakoćom ćete uraditi proveru auta po broju šasije na bilo kom vozilu. 

Zbog smoje lake upotrebe, Regula 7505M je našao svoju veliku primenu kod osoba koje rade u osiguravajućim društvima, u lizing i kompanijama koje se bave iznajmljivanjem vozila, zatim kod sudskih i forenzičkih veštačenja i odeljenja, auto servisa. 

Izbegnite novčane gubitke koji se dešavaju zbog kašnjenja na posao i prekoračenja vremena predviđenog za pauzu

U skladu sa dinamiku savremenog poslovanja i zahtevima kompanije koje se bore za konkurentnost na tržištu CP Security group je kreirao kreirao My Work system koji je zadužen za evidenciju radnog vremena. My Work sistem je pouzdan, fleksibilan i predstavlja dugoročno rešenje za sve one kompanije kojima je evidencija radnog vremena važna, bez obzira o kojoj delatnosti poslovanja je reč.

Na vrlo jednostavan način, sa bilo kog mesta možete imati precizan uvid u rad vaših zaposlenih. Naime, uz pomoć crvenog i zelenog izveštaja imaćete detaljne informacije o tome ko radi prekovremeno, ko dolazi kasnije na posao, ko prekoračuje vreme predviđeno za pauzu ili ko  izlazi ranije sa posla.

Sistem za evidenciju radnog vremena sastoji se od nekoliko elemenata: 

ID kartice koju dobijaju svi zaposleni, ID čitača kartica koji beleži vreme koje zaposleni provede na random mestu i na osnovu kojih se formiraju zeleni i crveni izveštaji. Pored navedenih elementa, My Work sadrži i CLOUD WEB aplikacija, Android i IOS mobilna aplikacija koje su zadužene da izveštaji budu dostupni u svako vreme, i na svakom mestu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *