Kojim nakitom ćete oduševiti vašu devojku?

Nije jednostavno izbrati poklon za vama dragu osobu, jer potpuno je jasno da želite da to bude najbolji mogući poklon u datom trenutku. I naravno da želite da to misli i osoba kojoj poklanjate. Nakit vole gotovo sve žene i naravno da je to osnova od koje krećete.

Dakle, ako vaša devojka stalno ili ponekad nosi nakit, onda joj verovatno ni u kom slučaju neće zasmetati ukoliko joj darujete neki komad predivnog nakita. Međutim ako vaša devojka ne nosi nakit nikako, onda ćete morati ili da se baš potrudite oko izbora, toliko da ona nakon tog poklona počne da nosi nakit ili ćete svoju pažnju usmeriti na drugu stranu, odnosno drugi poklon.

Narukvica sa privescima

Kupiti jednostavnu narukvicu je u redu. Kupiti narukvicu koja ima cirkone, boje, oblike je možda bolje. A kupiti narukvicu sa priveskom, kojim specijalno želite da joj poručite nešto, onda je to druga priča. Onda je to idealan poklon. Onda vi tim poklon pokazujete da je istinski cenite, da volite što je ona deo vašeg života i da želite da joj poklanjate pažnju svakog dana. Privesci mogu da budu različiti a zavise naravno od stila osobe, ali i od date situacije. Privezak anđeoskih krila označava čistu ljubav i sreću, ljubav i prirodnost u svom najlepšem obliku, naivnost u toj ljubavi, jednostavnost voljenja. Zatim, privesci koji su u obliku globusa, označavaju da ona vama znači mnogo, skoro ili isto kao ceo svet. Zatim, tim priveskom vi njoj možete da poručite i da želite sa njom i do kraja sveta. Sve je u simbolici, nakit i privesci vam samo pomažu da iskažete to na najlepši mogući način.

„Dizajnirajte“ nakit za nju

Još će bolje biti ukoliko se ne ograničite samo na izbor koji postoji u radnji, već ukoliko „dizajnirate“ nakit za vašu voljenu osobu. Jasno je da će njoj to značiti mnogo, a i znajći da ste vi na neki način učestvovali u izradi, samim tim za nju će taj poklon imati mnogo veću vrednost. Možete na primer izabrati ogrlicu čiji ćete privezak dizajnirati sami. Pa tako izaberite priveske koji simbolizuju vašu ljubav. Šta je ono što opisuje vašu ljubav, čemu težite, na šta prvo pomislite kada pomislite na nju? Odabranim privescima ćete joj to i reći, a bez izgovorene reči ona će shvatiti koliko joj značite.

Komad kojim ćete sigurno iznenaditi – verenički prsten

Vereničkim prstenom ćete je iznenaditi čak i onda kada ona ne voli nakit, niti ga je ikada nosila. Naravno da kupovina ovog komada nakita znači i nešto mnogo više, ali treba da znate dobro da odaberete i kada je ovaj poklon u pitanju. Naravno da će vaša devojka biti u šoku kada se to bude desilo, ali je sasvim sigurno da će kasnije, kada prođe euforija pogledati detaljnije prsten koji ste joj odabrali. Dakle, morate pažljivo, izuzetno pažljivo da birate verenički pristen. Nikada nećete pogrešiti ako na primer izaberete vereničko prstenje sa cirkonima.Vereničko prstenje sa cirkonima jeste divan izbor, ali ako vi u vaš izbor uložite ljubav i iskrenu želju, onda će vaša devojka znati to da ceni, čak i ako je prsten finansijski veoma pristupačan. Pogledajte veliki izbor vereničkog prstenja sa cirkonima na sajtu zlatare Tanasković.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *