Kako su Gorjuss rančevi postali izbor mnogih devojčica i njihovih mama?

Gorjuss pernice, torbe za patike, torbe na rame i mnogobrojan asesorize svake godine novim kolekcijama šire Gorjuss priču, a evo i razloga.

Gorjuss, najbolji brend za umetnost i dizajn tri godine zaredom

Rasprostranjeni u preko 50 zemalja Gorjuss rančevi emocije i životne situacije prikazuju kroz lice devojčica. Nazivi kolekcija nose poruke poput Gorjuss friends for ever, Time to fly, My story, Autumn leaves, Red riding hood… Ona je u šetnji sa najboljom drugaricom, priča svoju priču, uživa u jesenjem šuškanju lišća. Njena emocija je izražena u njenom licu koje nema ni nosić ni usta, a opet mnogo toga kaže.

Santoro Gorjuss rančevi, smelo kombinovanje intenzivnih boja i materijala

Gorjuss rančevi, kao i ceo brend zamisao su Suzanne Woolcott, umetnice iz Glazgova, majke triju devojčica. Iskustvo roditelja prenosi i na Gorjuss pernice i asesorize. Kaže da donosi emociju samo onoga što i sama doživi te je zato odabrala da se obraća devojčicama I ženama. Otuda nije ni čudno što su Gorjuss rančevi za školu izbor mama i njihovih kćeri.
 Neretko, mame i insistiraju na ovim rančevima i pernicama, ali i na Gorjuss sveskama, gumicama za brisanje i svemu onome što je školarcima potrebno a nosi lik poznate devojčice.

Gorjuss rančevi na točkiće i Gorjuss anatomski rančevi najčešći izbor prvaka
Polazak u školu je velika radost za dete, ali i stres za roditelje, koji bi budućem školarcu da omoguće da izaberu najbolji ranac za prvaka. Kako su svake godine Gorjuss rančevi urađeni u novim dezenima , modelima i bojama, za sve one koji se odluče za ovaj brend, odluka i nije baš laka. Naravno, gotovo svaki model anatomskog ranca prati Gorjuss pernica i Gorjuss vreća za patike, a odnedavno i Gorjuss posebne torbice za male i velike sveske namenjene vannastavnim aktivnostima.
 Gorjuss rančevi na točkiće su čest izbor prvaka ali i starije dece. Usled velikog broja knjiga, ovi rančevi mogu biti izbor roditelja đaka koji prelaze dugačak put do škole. Prelepi dezeni i u ovom segmentu rančeva oduševiće svaku devojčicu.

Gorjuss rančevi za školu – omiljeni i među starijim školarcima i tinejdžerima

Mali je broj onih devojčica koji nemaju neki detalj iz Santoro programa. Bilo da su rančevi ili Gorjuss torbe na rame u pitanju, ili pak neka olovka ili gumica, ovaj brend prosto “hvata oko” pa je izbor i starijih učenica. Prepoznatljiv Santoro znak na svakom rancu ili torbi urađen je u posebnom dezenu što dodatno privlači.

Gorjuss moderna torba na rame ili Gorjuss torba za plažu?

Gorjuss torbe za rame namenjene su studentkinjama i ženama. Urađene u neobičnim dezenima mogu se nositi u svakodnevnim prilikama. Za sve one koje i u letnjim mesecima na plaži žele da bude unikatne, u ponudi su i Gorjuss torbe za plažu.

Gorjuss rančevi – cene

Gorjuss je na domaćem tržištu među skupljim brendovima. To i ne čudi s obzirom da se dosta ulaže u brend, a kada brend poput ovog osvaja brojne nagrade u svetu jasno je da to prati i cena. Svakako, nije nedostupan, a u prilog odabiru Gorjuss ranca ide i činjenica da nema reklamacije i da su kupci zadovoljni kvalitetom izrade.

Za koji god model Gorjuss ranca ili torbe da se odlučite, činjenica je da mi žene imamo potrebu da u svom ormaru uvek imamo torbu više. Isto je i sa našim ćerkama. Od malena i one žele da imaju više modela rančeva i torbica na raspolaganju. Možda jedan od izbora može biti i Gorjuss brend.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *