Iznajmljivanje automobila za venčanja – da ili ne?

Polako se privode kraju pripreme za veliki dan, a još nekoliko ključnih stvari treba obaviti. Ako se na vašoj “to do“ listi našlo i iznajmljivanje automobila za venčanja, evo nekoliko interesantnih predloga koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Naime, sve je više budućig bračnih parova koji se odlučuju za luksuzne oldtajmere. Poseban stil, elegancija, ali i doza glamura… Ili jednom rečju luksuzni oldtajmer.

Da li ste nekada pomislili da bi bilo lepo da se na svoje venčanje odvezete u jednom takvom automobilu? Filmski odlazak na venčanje sada je moguć, jer je iznajmljivanje automobila za venčanja danas u Srbiji posebno interesantno mladencima. Najviše se traže moderni savremeni automobili, ali oni koji vole dpbar stari auto obavezno biraju oldtajmere.

Koji oldtajmer izabrati? Da li ćete iznajmljivanjem automobila za svadbe potrošiti budžet? Šta činiti?

Pitanja je uvek mnogo, a mi smo zbog toga rešili da vam pomognemo. Pripremili smo vam listu top pet najboljih oltajmera za venčanja i najinteresantnijih mladencima u Srbiji. Evo o kojim automobilima je reč.

Top 4 oldtajmera za venčanja

Kada je u pitanju iznajmljivanje automobila za venčanja, mladenci bi trebalo da znaju otprilike koji model oldtajmera žele. U rent a car agencijama su nam rekli da većina mladih koji žele u ovakvim vozilima da se odvezu na venčanje u agenciju dođu sa jednom idejom, a na kraju se odluče za poptuno drugi model. Evo i zašto.

Skoro svi budući mladenci imaju ideju u kakvom vozilu žele da dođu na svoju svadbu, ali kada vide ponudu oldtajmera, budući bračni parovi onda shvate da im se više sviđa neki drugi model. A među top 4 najtraženija oldtamera za venčanja našli su se Volkswagen Karmann Ghia, Ford Model A i Mercury Coupe. Naravno, mnoga venčanja ne mogu da prođu bez Bentlija, ali njega ćemo ostaviti za neku drugu temu.

Zašto Volkswagen Karmann Ghia?

Reč je o vrhunskom evropskom modelu koji se smatra epitome automobilizma u Evropi. Napravili su ga Nemci, ali ima tipičan italijanski dizajn. Karakterističan je model, jer ima fluidne linije, a posebnu eleganciju mu daje baš taj minimalistički dizajn zbog čega se najčešće bira za venčanje.

Ford model A nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Iako se na prvi pogled iznajmljivanje automobila za venčanja čini jednostavnim, ipak nije lako izabrati automobil po želji. Ponuda je ogromna, a svaki model je na svoj način poseban. Barem kada je reč o oldtajmerima. Limuzina iz 1930. godine često je prvi izbor mladenaca, jer je u pitanju veoma atraktivan i unikatan model automobila. Komforan je i može čak da smesti i do 6 osoba, a posebnost mu daje konveribilan krov koji se nalazi na zadnjem delu vozila.

A gde je Mercury Coupe, tu je posebna elegancija!

Nije teško pogotiditi zašto je baš Mercury Coupe idealan za venčanje. Reč je o izuzetno atraktivnom automobile koji je nastao davnih pedesetih godina prošlog veka, a čija elegancija i danas nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Reč je o modelu koji ima veliko telo i koje svojom pojavom zbog jedinstvenog dizajna posebnu pažnju skreće na sebe. Odličan je za četiri osobe, pa onda nimalo ne čudi što se baš ovaj model našao na našoj listi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *