Torbe koje su ovog leta u trendu

Žene ne nose isti tip torbi leti i zimi. Zimi se nose tašne tamnijih boja, napravljene od punijih materijala koji asociraju na zimu – deblji štof ili vuna. Leti su torbe manje, veselih boja, upečatljive i od laganijeg materijala.

Izdvajamo nekoliko modela torbi koje su ovog leta u trendu.

Torbe za plažu

Ovde mislimo na ženske torbe za plažu u najširem smislu. To ne moraju da budu samo velike torbe u koje može da stane sve – “od igle do lokomotive”. Ovakve torbe mogu biti i manje, od (imitacije) pruća, pletene, providne, i sl. Postoje i torbe za plažu koju su osmišljene tako da ih možete posle kupanja poneti sa sobom i ako idete na koktel, večeru, u šetnju. Torba za plažu koja nikada ne izlazi iz mode, i koju možete nositi i na kupanje, ali i u dnevnu šetnju i na večernji koktel, jeste ona sa mornarskim motivima – plavo-bele prugice, sidro…

S obzirom da su u modi i „vrećaste“ torbe, ne libite se da kupite i neku veću, poslužiće svakako.

Oštrih ivica

Torbe jasnih ivica i postojane forme uvek su u trendu. To su one koje izgledaju pomalo “kockasto”, i koje možete nositi kako na posao, ili na neki sastanak, tako i uveče u neki provod. Ovakve torbe ne izgledaju jeftino, bez obzira koliko ste za njih izdvojili. Svakoj kombinaciji daju pomalo poslovnu notu, i otmeni ton.

Dakle, kada ne znate šta ćete – torba jasnog oblika, oštrih ivica uvek je rešenje.

Velike torbe ili “ceger” torbe

Odavno je prošlo vreme mikro torbica koje su lepe samo na oko, i za slikanje. U njih apsolutno ništa ne može da stane, zato se nemojte mučiti da ih nosite, kad već nisu više in. Izaberite veliku torbu za svakodnevnu šetnju, odlazak na posao, ili na piće posle posla. Velika torba može zaista sjajno da izgleda, posebno ako je, kao što smo već pominjali, postojane kockaste forme. Osim što je praktična, ona je savršeni detalj koji pokazuje ko ste vi zapravo.

Skoro svaki komad može da slaže o ličnosti, ali ne i torba.

Okrugle torbe

Ovog leta u trendu su geometrijski oblici. Verovatno je vaša majka imala neku neobičnu torbicu, možda upravo okruglu, pa ako još stoji u garderoberu, ili negde na tavanu, vreme je da je vratite “u život”.

Osim što izgleda atraktivno, urbano i šik, dobra je i za kombinovanje sa svakom mogućom varijantom. Može biti deo vašeg svakodnevnog stila ili večernje žurke, možete je nositi čak i na posao. Slobodno neka da bude jarkih boja, žuta ili senf boja je idealna. Kada imate ovakvu jednu torbu, nijedan drugi upečatljiv detalj vam nije potreban.

Male pismo torbe koje idu pod ruku

Trend nošenja ovakvih torbi lansirao je pre par sezona brend “Barberi”, a zatim su ga ispratili i ostali. Ovakve torbe savršene su za večernje ali i opuštene prilike. Može da se nosi pod miškom, ali i u ruci. U poslednje vreme prave se male pismo torbe koje imaju specijalnu ručku koja ide preko šake. Stručnjaci kažu da u kombinaciji sa torbom možete da nosite i neki zanimljiv privezak.

Ovakve torbe obično imaju i zanimljive motive – vezene, bojene, prugice, i sl.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *