anje vozila sa vozacem

Kako uspešno organizovati poslovno putovanje?

U današnjem digitalnom svetu trenutno možemo komunicirati kroz različite vremenske zone. Međutim, kada je reč o posredovanju u velikom poslu ili negovanju čvrstog i dugotrajnog poslovnog odnosa, ništa nije bolje od interakcije licem u lice.

Korporativna putovanja su i dalje toliko važna i podjednako je važno da se svako ko poslovno putuje temeljno pripremi. Kada na odredište stignete opušteni i dobro pripremljeni, sigurno ćete ostaviti dobar utisak, a ujedno ćete se i usredsrediti na svrhu sastanka. Priprema vam omogućava da se usredsredite na ovde i sada. Ako želite precizno da prilagodite način pripreme za sledeće putovanje, sledite ove osnovne savete da biste postali efikasan planer poslovnog putovanja.

Temeljan plan je preduslov za uspešno putovanje!

Bilo da je vaše ime na putnim ispravama ili ste menadžer putovanja, važno je temeljno planiranje poslovnog putovanja. Vaš prvi korak uvek treba da bude upoznavanje sa korporativnom politikom putovanja vaše kompanije. Imajte na umu da dogovarate putovanja za poslao, ne planirate ličnu ili kratku pauzu, pa je poštovanje smernica vaše kompanije od suštinske važnosti.

Dalje, vreme je da rezervišete putovanje. To može uključivati putovanja avionom, vozom, iznajmljenim automobila ili čak brodom. Razmislite o putovanju od vrata do vrata, uravnotežujući vreme putovanja sa troškovima i pogodnošću. U ovakvim situacijama najpoželjnije je iznajmiti vozilo sa vozačem. A evo i zašto.

Zašto je poželjno iznajmljivanje vozila sa vozačem?

Iznajmljivanje vozila sa vozačem vam omogućava da se potpuno opustite i detaljno pripremite za put. Ne morate da razmišljate o tome da li ćete pogoditi pravu ulicu, koliko će vam vremena biti potrebno da stignete na odredište, kao ni da li ćete biti umorni od vožnje. Kada se odlučite za iznajmljivanje vozila sa vozačem, vaše je da se opustite i da uživate u sigurnoj i udobnoj vožnji.

Jedino što je potrebno jeste da razmotrite na vreme različite korake putovanja od tačke A do tačke B. Razmotrite detalje kao što je trajanje prelaska između aerodroma i železničke stanice do hotela, vreme neophodno za popunjavanje papira u kompaniji za iznajmljivanje vozila i da li bi odlaganje prtljaga moglo biti korisno. Koristite više izvora i različite stranice za upoređivanje, istražujući koje kompanije kod kojih je moguće iznajmljivanje vozila sa vozačem ocenite koje su ponude najbolje. Opet, budite svesni ako ima budžetskih ograničenja u putnoj politici vaše kompanije.

Pritom, ne zaboravite na sitne detalje. Da li avion ima Wi-Fi da biste mogli da radite u pokretu? Da li bi vam odlazak dan ranije omogućio da na svoj prvi sastanak dođete odmorniji i pripremljeni? U ovoj fazi, što se pažljivije pripremate, to ćete biti sigurniji i opušteniji kada krenete.

Izaberite odgovarajući smeštaj!

Priprema poslovnog putovanja je, naravno, samo polovina posla. Izbor najboljeg smeštaja prema vašim zahtevima je takođe od suštinske važnosti. Ako imate samo jedno mesto za sastanke, obavezno rezervišite hotel u blizini, umesto da vas pokoleba luksuznija opcija koja može biti stresno putovanje od 45 minuta. Koristite mape na pametnom telefonu za merenje udaljenosti od stanice ili aerodroma do hotela i imajte na umu da će putevi i transportne mreže biti prometniji u određeno doba dana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *