Spisak za pakovanje kada idete na more sa decom

Toliko radosti i euforije, ali i isto toliko nervoze i obaveza, očekuje vas u trenutku kada se odlučite da na put ka moru krenete porodično, sa decom koja uvek imaju mnogo zahteva, ali i mnogo potreba kojima morate ugoditi i sve uraditi kako biste prošli mirno i bez ikakvih trzavica. Ono što većinu dočeka, jeste činjenica da muževi urade pripreme oko samog automobila, njegove provere, kupovine potrebne valute kada je novac u pitanju, a sav ostali posao uglavnom ostaje ženama. U tom slučaju, pomoć je uvek dobro došla, pa makar ona bila i u vidu jednog spiska. Pa, ukoliko se nalazite u nekoj sličnoj situaciji ili znate da vas to uskoro očekuje, uzmite papir i olovku, te čekirajte da li ste sve spakovali i obezbedili.

Garderoba

Kada je garderoba u pitanju uvek budite ekonomični i planski je pakujte. Garderobu za odrasle, za sebe, svog supruga, uvek spakujte prema danima, koliko vam je potrebno u odnosu na to gde ćete se sve kretati, a onda u torbu ili kofer ubacite još nekoliko rezervnih stvari, jer nikada se ne zna kada i gde će vas dete poflekati i kada će vam zatrebati nešto za zamenu. Kada je dečija garderoba u pitanju, onda planiranje ne pomaže. Uglavnom sve što ponesete sigurno ćete i iskoristiti, te nikada neće biti dovoljno. Jedina sreća jeste u tome što se lako pakuje i malo mesta zauzima, pa neće biti prevelike količine kada su torbe u pitanju.

Mini apoteka

Mini apoteka znači jedan poveći neseser koji će biti prepun lekova, te sredstava za zaštitu od sunca i opekotina. Uvek, kao i kada putujete sami, ali posebno sa decom, potrebno je da ponesete medikamente kao što su probiotici, analgetici, lekovi za smanjenje telesne temperature, te uz sve to neka se nađe i neki antibiotik, kao i kreme za zaštitu od sunca.

Igračke

Jedna od definitivno najbitnijih stvari koje morate spakovati kada se zaputite sa decom na more, onda su to igračke. Morske igračke se dobro znaju,. Kofice sa lopaticama, sa rešetom sa sejanje peska, posudama za obikovanje peska, te sve ono što se može koristiti za dečije igranje u pesku, na nekoj od obala. Uz to, u igračke ubrojte šlaufe, čamčiće i mišiće na naduvavanje, jer pored sigurnosti, odličan su izvor zabave za decu.

igracke

Držači za tablete za auto sedište

Put sa decom ume da bude jako naporan, jer u svakom trenutku ćete morati da brinete o njima, da li su gladni, žedni, da li im fali nešto drugo, da li im je hladno, vruće i tako sve dok ne stignete do konačnog odredišta. Pored svega toga, da biste što lakše prošli ceo put, biće vam preko potrebni tablet i držači za tablete. Jedna od osnovnih zanimacija dece jeste igranje igrica ili gledanje crtaća na tabletu ili mobilnom telefonu. Tu na scenu stupaju držači za tablet za auto sedišta.

Ova spravica, pomoću koje će te pričvrstit tablet za auto sedište i vašim mališa omogućiti da gledaju crtane filmove ili igraju igrice će vam učinti put dosta opuštenijim. Držač za tablet za auto sedište je pravo rešenje i duga putovanja kao što je odlazaka na more ili planinu. Dovoljno je da jedan držač za tablet montirate nasuprot auto sedišta, te ćete tako svoje dete ili decu zainteresovati i umiriti tokom većine puta. Tasko da uz sve obavezne stvari, držači za tablete ne smeju izaći sa ovog spiska.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *