Originalni pokloni za bebe – 5 fantastičnih ideja

Osmisliti poklon za bebu nekada može da se čini kao vrlo jednostavno, ali zapravo može da se pokaže vrlo komplikovano. Vi naravno nikada nećete da se trudite da impresionirate bebu, jer ona tog poklona i neće biti svesna. Vi se pre svega trudite da impresionirate roditelje. I ne samo da ih impresionirate, već i da kupite nešto što će im realno koristiti, kako njima, tako i njihovoj bebi. Uvek treba da se trudite da kupite nešto što će biti korisno, ali takođete treba da budete i malo originalni. Imamo nekoliko predloga, kojima ćete sigurno oduševiti roditelje.

Lančić za cuclu sa imenom bebe

Sve bebe koriste cucle, a kako bebi ne bi ispadala cucla koriste se lančići za cucle. Ti lančići mogu da budu sasvim jednostavni, ali mogu da budu i ukrašeni raznim detaljima. Na lančiću za cuclu mogu da budu i nanizana slova dečijeg imena. Mogu da budu i nanizana slova njegovog nadimka, što je možda još i bolja opcija. Na taj način pokazaćete da poznajete tu porodicu, da vam je beba i te kako draga i da ste razmišljali o poklonu i zaista se potrudili. Na lančiću za cuclu mogu da se nalaze razni oblici, poput leptirića, loptica ili drugih simbola u zavisnosti da li je muško ili žensko dete u pitanju.

Benkice sa printom i sloganima

Vrlo zanimljiv poklon i poklon, koji će se sigurno svideti bebi, ali naravno kada poraste, jesu benkice sa printom i raznim sloganima. Možete osmisliti neki vaš slogan, neku vašu internu šalu, ali možete iskoristiti i već postojaće šale. To mogu biti slogani poput: „ja sam ovde šef“, „mamina princeza“, „nema njima spavanja“. Dakle to su duhoviti i vrlo slatki natpisi na benkicama, koji će se dopasti roditeljima. Možete na primer uraditi i print nekog svetski poznatnog modnog znaka na običnoj beloj benkici. Samim tim pokazujete da joj predviđate i te kako lepu budućnost.

Ogrlice od ćilibara 

I te kako koristan poklon jesu ogrlice za bebe od ćilibara. Ove ogrlice za bebe, pored toga što izgledaju preslatko imaju jednu korisno dejstvo. Oglice za bebe od ćilibara ublažavaju svaku vrstu bola, koja se javlja. Opšte je poznato da ogrlice za bebe od ćilibara ublažavaju bol, koji se javlja kada bebi rastu zubići. Ove ogrlice za bebe izgledaju kao nanizani kamenčići uglavnom u braon boji i vrlo su popularne. Uz ogrlicu za bebu trebalo bi da priložite i određeno uputstvo o tome kako se koristi. Na sajtu Ogrlicezabebe.com možete pogledati kako te ogrlice izgledaju i koji modeli su dostupni.  

„Poslovna odela“ za dečake i princeza haljine za devojčice

Zamislite bebu koja je obučena kao poslovan čovek, sa sve sakoom i kravatom? Ili na primer devojčicu u roze, pufnastoj haljini za princeze. Jasno je da ova odelca bebe ne mogu da nose stalno i da će to biti simpatično tek onda kada ih prvi put tako obuku. Ali, to ne znači da treba da odustanete od ove ideje.

Paketići – kutije sa hranom za bebe

Možete osmisliti neku vrstu paketića za bebe. U tu kutiju/paketić možete spakovati sve one potrebne i osnovne stvari za bebu. Tu se mogu naći na primer benkice, hrana za bebe, određene igračkice, pa čak deo tog paketića mogu biti i ogrlice za bebe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *